«

»

Titanilla vállalta, hogy egyedi grafikát készít a textilmarkerrel

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Most kaptam a pólófotót Titanillától, nézzétek csak! A nyári szünetről, a táncról beszélgettünk, amikor bejött az irodába termékért az anyukájával. Feltettem egy szokásos nyári kérdést,  hogy mit csinál a nyári szünetben. Erre mit lehet mondani? Kérdeztem, hogy mit szeret csinálni? Kiderült, hogy nagyon jól rajzol és a jövőben is ezzel szeretne majd foglalkozni.

Ekkor jött egy ötletem és nem is haboztam, hogy megkérdezzem tőle, hogy vállalja-e,  hogy egy fehér pólóra a textilmarkereimmel egyedi grafikát készít saját magának?

Talán meglepődött egy kicsit, de aztán felcsillant a szeme és talán már azt is látta maga előtt, hogy mit fog rá rajzolni.

Csupán annyit kértem tőle, hogy egy pár napon belül hozza vissza az irodába a kölcsönbe adott textilmarkereket és küldjön egy fotót a kész pólóról.

Amint látjátok nagyszerű egyedi póló készült!

Nagyon szépen köszönöm! Csak biztatni tudlak benneteket, hogy használjátok ki a nyarat és kölcsönözzetek tőlem textilfilceket a képre kattintva.

Pár apróság amire érdemes ügyelni a pólóra rajzolás előtt.

Érdemes kivasalni és sima vízszintes felületre tenni kicsit kifeszítve, így könnyebb rá rajzolni.

Várni kell egy rövid időt a teljes rajz száradással, ezután kifordítva magas hőfokon vasalóval rögzíthető a kész grafika, mely ezután már mosható, viselhető egyedi póló lesz.

Tetszik az ötletem?

Kipróbálnád Te is?

 

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<