«

»

Te fenn vagy a Twitteren? Nos, mostantól engem is megtaláltok itt is:)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Ildi mesélte, hogy majdnem minden nap tesz ki infókat a twitterre. Pár éve már én is kísérleteztem, hogy milyen közösségi oldalakon érdemes megjelenni a vállalkozásommal, mi mennyi időmet visz el, az ügyfeleim hol szeretik olvasni a nyomdai ötleteimet  és akcióimat. Korábban készítettem egy képernyőmentést  a google-ben keresett katiötletek szóra, ezt használtam twitter borítóképnek.

Kattints  a képre és csatlakozz hozzám.

Jó kérdés, hogy van-e értelme jelen lenni a twitteren.

Nos ezt majd a jövő dönti el.

Egy biztos, hogy a megírt blogbejegyzéseim egy kattintásra meg tudnak jelenni a twitteren így ha hetente párszor pár másodpercet erre szánok az még belefér az időmbe.

Tetszik nekem ez e lehetőség, egyfajta jegyzetlap lehet, ahova a folyamatosan generálódó nyomdai ötleteimet röviden megjeleníthetem.

A fb-on tematikus oldalakat hoztam létre, hogy ne terheljelek benneteket a sokféle technológiákkal és megoldásokkal, de itt a twitteren gátlástalanul lehet posztolni.

Nos, ha úgy gondoljátok, csatlakozzatok hozzám ezen a felületen is: https://twitter.com/katiotletek

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<