Társasjáték: a legjobb személyes ajándék

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share
MorningbirdPhoto / Pixabay

Igen, bevállalom, hogy szeretek játszani. A társasjátékkal csak az a baj, hogy nem mindig vagyunk egy helyen egy időben annyian, hogy játszani tudjunk. De nem adom fel!

Korábban is írtam már Nektek a páromnak készített életjátékról, az ő életének a fontos állomásai voltak a társasjátékon.

Fontos, hogy ezt az ötletet tovább gondoljuk, hiszen hamarosan jönnek az ünnepek és kétségbeesve járjuk az ötleteket, hogy mi a csudával lepjük meg a szeretteinknek.

Ne gondolj nagy dolgokra, a nyomdai úton előállítható társasjáték nagyon egyszerű dolog.

Nem kell hozzá más, csak egy nagy méretű fotó, pár családi fénykép és egy pici fantázia, hogy a játékmezőket és a képeket elhelyezzük az alapképen.

Nem hiszem, hogy van olyan gyermekes család, ahol nincs valamilyen bármilyen társasjáték. Ha ez van, akkor van dobókocka és vannak bábuk is.

Egy egyszerű játékszabályt hozzáírsz az általam készített  játéklapra és már indulhat is a nagy családi társasjáték party.

Milyen technológiával készülhet?

Többféle megoldás is van.

Lehet egyszerű kartonon, lehet fóliázott vagy laminált lapon, lehet vízálló és lehet keménytáblás, lehet papír és ponyva anyag, lehet hajtható vagy egy nagyobb tábla méret.

Szóval a lehetőségek végtelenek.

Ha nincs ötleted, vagy van, de a megvalósításhoz keresel partnert, fordulj hozzám bizalommal: Árajánlatkérés/Érdeklődés

<