Szokás ma még adni tanári ajándékot?

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

tanári ajándék katiötletek

Ezt tanár ismerősöm kérdezte.

Érezni lehet a változást, főleg annak, aki évtizedeket töltött a pályán. A pedagógusok tisztelete, elismerése mindig a pedagógus naphoz kötődött. Tanári ajándékok is ekkor készültek.

Arra emlékszem, hogy diákként igazságtalannak éreztem, hogy miért őket ünnepeljük, miért csak őket? Hiszen mi is sokat tettünk azért hogy nekik sikereket hozzunk…

Most szülőként megint másképp látom.

Arra biztatom a gyerekeket, hogy ne azt nézzék, hogy milyen volt a kapcsolatuk, ne csak az érzelmeik vezéreljék őket ilyenkor évvégén.

Vannak elvárt ajándékok, kötelező ajándékok és vannak szívből jövő ajándékok.

Egyik esetben sem lehet cél a megbántás.
Az ajándék legyen korrekt vagy legyen személyes, fontos, hogy Te adod és ez Rólad sok mindent elárul majd.

Kimondva, kimondatlanul úgy találtam ki, ötleteltem a nálam rendelt tanári ajándékokkal kapcsolatban, hogy később, 5-10-30 év múlva is elővehető legyen és  igazi AHA élménnyel ajándékozza meg az osztályt.

Véleményem szerint előre kell tervezni, gondolni kell arra, is, hogy az osztálytalálkozókon  évek múlva milyen emléket viszünk be, emlékezni fogunk-e egymásra, a sztorikra.

Így születtek és valósultak meg sorban az ajándékok: minitabló, fényképes mágikus bögre, gravírozott krétatartó doboz, nyomtatott előke, memóriakártya….

Fordulj hozzám bizalommal!

Árajánlatkérés/Érdeklődés

Tanári ajándékok

Csatlakozz hozzám a facebookon is:)

<