Számítógépmentes napokat tartok, tarts velem Te is!

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share
jill111 / Pixabay

Kedves Ügyfeleim és leendő Ügyfeleim!

A mai naptól pár napos számítógépmentes napot tartok.

Ebben a rövid időszakban az email címemre küldött levelekre automata válaszokat fogsz kapni, melyet pár nap múlva természetesen én is megválaszolok majd neked.

A telefonomat néma üzemmódba helyezem és csak naponta egyszer nézem meg a nem fogadott hívásokat, illetve itt látom majd a gmail-es címemre bejövő leveleket is.

Nem, nem veszek el, csupán pár nap pihenőt engedélyezek magamnak és a családomnak. A facebookon sokan szerettek rám írni, most a számítógépmentes napokat összekötöm a facebook mentes napjaimmal is.

Legyetek türelmesek és megértők velem:)

Köszönöm szépen!

Üdv, Kati


ui. 

A pár napos számítógépmentes napot ajánlom mindenkinek, aki pihenésre, feltöltődésre vágyik.

Sétáljatok nagyokat, nézelődjetek a városotokban turistaként, vegyetek részt szabadtéri koncerteken, előadásokon, beszélgessetek a családotokkal és törődjetek magatokkal is…. én is ezt teszem:)

Természetesen nem tiltakozom az ellen sem, ha a pihenés közben eszembe jut egy újabb nyomdai ötlet… mindig van a táskámban egy notesz és egy toll, hogy lejegyzeteljem.

Ha inspiráló ötleteket szeretnék olvasni, akkor böngéssz a katiotletek.hu blogoldalamon, ha már a szeptemberi ütemezett gyártásokba szeretnél bekapcsolódni, akkor a nyomdaiakciok.hu oldalamon adhatsz le rendeléseket.

A facebookon létrehoztam egy Katiiötletek-Nyomdai ötletek csoportot és elkezdtem oda tematikusan gyűjteni az eddig megvalósított ötleteket, csatlakozz hozzám és tekintsd meg a termékfotóimat is. Örömmel veszem, ha belinkeled a saját weboldaladat a terméked fotójához.

 

<