Online ingyenes oklevél készítés pár perc alatt

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Egyedi oklevél készítés mindig nyűg, mindig sok időt, energiát igényel, ezért inkább nem is adunk, vagy veszünk egyet egy papírboltban és kézzel kitöltjük. Hát…. ez is egy megoldás.

Egyedi tanári ajándékként készült a személyre szabható elismerő oklevél mintám, amit sokan szerettek. Ennek kitöltéséhez kitöltési útmutatókat adok, melyet a kifizetés után tölthetsz le. A leírásomban egyszerű megoldásokat találsz, mellyel ingyenesen, mindenféle előképzettség nélkül is gyorsan egyediesíteni tudod az oklevelet.

Szeretem az ingyenes online lehetőségeket, ezért mutatok Neked valamit. Kipróbáltam egy online oklevél készítő programot, melyhez nem szükséges regisztráció sem, csupán a sablonokból kell választani és a megfelelő szöveggel kitölteni.

oklevélÍgy készült ez a mintám is. Ebben az esetben  üresen hagytam a szöveges sorok helyét és így mentettem egy pdf-et. Ez ugyan mérethelyes, de még meg kell szerkeszteni, hogy egyedi legyen.

Előnye, hogy tetszőleges betűtípus, betűméret és szöveg írható bele. Hátránya, hogy kicsit többet kell vele dolgozni.

 

 

 

oklevélNos, ilyen formán a programban is ki lehet tölteni, de itt a betűtípus és a szövegszín nem változtatható meg.

Előnye, hogy gyorsan elkészül és egy-két perc alatt nyomtatható pdf menthető belőle, hátránya, hogy bizonyos ékezetes betűket nem jelenít meg, így a szövegezésnél nagyon oda kell figyelni.

 

Kíváncsi vagyok, hogy Te milyet készítesz!

Az online ingyenes oklevél készítést itt találod: http://www.certificatemagic.com/

Küldd el emailben, ha szívesen megmutatnád.

Ez az online ingyenes oklevél készítő lehetőség lehet egy utolsó perces ajándék is. Elegendő ha bemész egy közeli fénymásolószalonba, ott neten ezt elkészíted, lemented és már kérheted is azonnal a  nyomtatását egy vastagabb kartonra vagy akár kreatív kartonra is. Érdemes minimum 250-300 g-os papírt kérni.

 

<