Online ingyenes névjegy szerkesztés házilagos nyomtatáshoz

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Most aktuális az április névjegy akciós gyártásom, melyben minden hónap elején 1×200 db egy oldalon színes névjegykártyát 2800 Ft-ért nyomtatok.

online nevjegy 01Ez mindenképpen egy visszautasíthatatlan ajánlat, de mi van ha neked elég lenne mondjuk csak 10 db? Mi van ha semmi ötleted sincs, hogyan szerkeszd meg és épp most pénzt sem szeretnél áldozni grafikusra?

Nos nem lennék katiötletek,online nevjegy 02 ha erre nem találnék Neked valami ingyenes online névjegy szerkesztési megoldást.

Szeretnél ilyet Te is készíteni?

Nos, akkor gyere, játssz velem, írd be a kommentbe, hogy: “LÉGYSZI“, tudod, ennek nem bírok ellenállni. A 43. légyszi után láthatod a linket is:)

Gyere, tarts velem, gyere játssz velem:)

Olyat szeretek ajánlani, amit ki is próbáltam, íme három névjegy minta, amit pár perc alatt

online nevjegy 03sablonokba beírt szöveg alapján készítettem. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha zöldes színvilágra váltanék, ez szerintem jól is állna az oldalamon. Aztán kipróbáltam, hogy mi lenne ha festő lennék vagy aerobik edző.

Szóval jó játék kipróbálni a sablonokat:)

Nos egy apróság mégis van, ami miatt ez nem tökéletes megoldás. A kész névjegyekből pdf állományt ment az oldal, ami nagyszerű, le is tölthető, de sajnos szerelt állományt ad, ami nyomdai feldolgozásra nem megfelelő.

online nevjegy 03 szereltSzerinted miért nem jó ez a kész pdf nyomdailag?

Segítek:

Nyomdailag fajtánként egy db szükséges a gyártáshoz, fontos hogy kifutós legyen, hogy méretre vágható legyen.

Nos talán ez a legnagyobb baja, a minősége még elfogadható is lenne.

Ne keseredj el, azért ezt nyugodtan kinyomtathatod otthon, óvatosan ollóval körbevágod és már van is 10 db kész névjegyed, és igazából nem is került szinte semmibe.

Nos tetszik az ötlet? Jót találtam neked?

 


 

Gyere, Ilyen és ehhez hasonló apró online megoldásokat mutatok be Neked, amit én már a saját káromon/időmön/energiámon megtanultam és programozói tudás nélkül is tudom használni.

Rózsamontázs facebook oldalomon már kipróbált ingyenes online képszerkesztő megoldásokat is találsz:

1 thought on “Online ingyenes névjegy szerkesztés házilagos nyomtatáshoz

  1. Biztattalak bennetek, hogy kommenteljetek, csak éppen nem tettem lehetővé, hogy beírhassátok a LÉGYSZI szót, nos most már lehet:)

    Szeretnél ilyet Te is készíteni?
    Nos, akkor gyere, játssz velem, írd be a kommentbe, hogy: “LÉGYSZI“, tudod, ennek nem bírok ellenállni. A 43. légyszi után láthatod a linket is:)
    Gyere, tarts velem, gyere játssz velem:)

Comments are closed.

<