“Nyomdai gyártás-előkészítőm” – nagyon jól esett Rita megfogalmazása az interjúban

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

adamr / Pixabay

Nagyon jól esett Rita megfogalmazása az interjúban, amikor beszélt kicsit a közös munkánkról, idézek belőle egy kis részletet:

“A Gwendolyn és a Camelia borítójához egy ingyenes képmegosztó oldalon találtam a fotókat és a hátteret, az összeállítás pedig a nyomdai gyártás-előkészítőmet, Szabó Katalint dicséri, aki az elképzeléseimet a nyomdai megvalósíthatósághoz szabta.”

Itt tudod a teljes interjút elolvasni:(https://ujalmok.blogspot.com/2018/12/igy-szuletett-meg-camelia-interju.html)

A megfogalmazás lényegretörő és tökéletesen írja le a munkámat.

Nyomdai gyártás-előkészítőként  a legfontosabb mindig az,  hogy az ügyfél igényeit tartsam szem előtt, az ő elképzeléseit alakítsam olyan formára, melyből jó minőségű nyomdai termék készíthető.

Ma már megszokott, hogy beszélünk a fogorvosunkról, a fodrászunkról, a házi orvosunkról, az autó szerelőnkről, a banki ügyintézőnkről… folytassuk a sort a nyomdai gyártás-előkészítőm megfogalmazással.

Több százan csatlakoztak hozzám a vállalkozásom kezdete óta és talán több ezer is lehez azok száma, akik akkor voltak nyomdai ügyfeleim, amikor alkalmazottként voltam nyomdai gyártás-előkészítő.

Egy jó hírt szeretnék veletek megosztani!

Januártól kicsit átszervezem a munkáimat és sokkal több időd, gondot fordítok az akciós gyártások mellett  a nyomdai gyártás-előkészítésre, az ügyfeleim segítésére.

Nagyobb hangsúlyt kap majd a gyors segítség, az online akár azonnali elérhetőség is.

Ezzel régi vágyam valósul meg, több segítő tevékenységet végzek és előre ütemezett gyártásokkal indítom a nyomdai akcióimat.

Köszönöm, hogy a nyomdai gyártás-előkészítőd lehetek!