«

»

Nyit a Nyomdász Műhelyem az Agorában, irány a Karrier Város

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

nyomdasz-muhely-karrier-varos-katiotletekOkt. 19-én szombaton 10-14,30-ig Szegeden az Agorában megnyit a Nyomdász Műhelyem.

Nagy megtiszteltetés, hogy rám gondoltak a szervezők, izgalmas feladatnak ígérkezik.

Az Agóra „Karriervárossá” alakul át, úgy rendezik be, hogy több szakmát a gyakorlatban is kipróbálhassanak a fiatalok. Erről bővebben a Délmagyar cikkében is olvashatsz.

A Karrierváros egyik állomása a Nyomdász Műhelyem lesz, ahol a látogatók bepillanthatnak a nyomdászat rejtelmeibe, kipróbálhatnak “nyomdász” technikákat, és megtervezhetik a saját jövőjüket is egy jövőbeli saját névjegykártya szerkesztéssel.

Izgalmas feladatokkal készültem, kíváncsi vagyok hogy  a 13-14 és 17-18 éves korosztályt mennyire lesz vevő a játékaimra:)

Aki a Nyomdász Műhelybe érkezik, átlényegül majd, egy kis időutazásban is részt vehet.

  • olvashat úgy
  • viselkedhet úgy
  • csomagolhat úgy
  • szerkeszthet úgy
  • számolhat úgy
  • érzékelhet úgy
  • hajtogathat úgy
  • ………………………mint egy nyomdász

Természetesen egyedi játékokkal is várom a látogatóimat. Akik voltak az Agórában a Gyereknapon, már tudják hogy kb. mire számíthanak:)

Kíváncsi vagyok, hogy ellátogat-e hozzánk a nyomda ördöge is…. remélem most nem….

A családi pályaválasztási nap az egész családnak kínál programot:)

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<