Nem ártana modell könyvet készítened gyártás előtt

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

maple-leaf-638022_1280Ok, értem, meg is fogadom a tanácsod, de mi a csuda az a modell könyv?

Klasszikus nyomdászatban kézi kötészeti móddal mindig készítettünk két-három darab modellkönyvet a megrendelt paraméterek alapján. Pontosan stimmelt a belív és borító papír és a kötészeti kivitelezés is. Természetesen ez még mindig nyomatlan formában készült.

Ebből egy darabot a megrendelő kapott meg, hogy kézbe vehesse és láthassa milyen is lesz a valódi könyve súlya, fogása…

Egy darab maradt a gyártás-előkészítőnél, melybe beleírtuk a pontos paramétereket (papírtípus, oldalszám, gerincméret), és szépen gyűlt egy kollekció, mely később a pontos gerincméretek meghatározására szolgált elsősorban.

Egy darabot az üzembe adtunk ki gyártásközi ellenőrzéshez.

Szerettük az évvégi leselejtezéseket, hiszen ekkor kaphattunk hazavihető modell könyveket, melyben háztartási naplót vezethettünk vagy pici gyermekünk rajzolhatott bele, vagy kamasz gyermekünk írhatta a saját naplóját.

Szóval a modell könyvek szokását nem is lenne rossz visszahozni. Gondold csak tovább.

Akár olyan formában is tovább gondolhatod, hogy a kész borítógrafikáddal készítjük el, csak még  a nyomatlan belívvel, így egy kész könyv modellt tudsz lefotózni és promotálni, nem kell többet online borító grafika készítőkkel próbálkozni.

Olyan lesz ez a modell könyved, mint egy saját gyermeked, kézbe fogod, tapogatod, szagolgatod és elégedetten mosolyogsz, hogy igen, megcsináltad…. sok-sok munkával, de elértél a célhoz.

 

Kérdezz bátran tőlem, vagy fordulj hozzám komplett kivitelezéssel kapcsolatban is.

Árajánlatkérés/Érdeklődés

<