«

»

Mutatós névsor készítés ballagási ajándékhoz

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

lillaby / Pixabay

A nyomdai munkák csoportomban óvodai ballagáshoz kapcsolódó nyomdai munkákról érdeklődtetek, egy nyomtatott névsor kivitelezési lehetőségeiről.

Itt is olvashatjátok a javaslatomat:

“Nagyon egyszerű és nagyon mutatós javaslatom van erre:
Wordben vagy más képszerkesztőben érdemes megszerkeszteni például A/4 méretben, bemenni egy közeli fénymásolószalonba, oda bevinni egy írószerboltban vásárolt A/4-es kreatív papírt és erre kérni a nyomtatásást – majd ezt egy szép keretbe betenni.

Ugyanez a nyomat kerülhet egy műbőr vagy plüss bevonatos, úgynevezett diploma tartóba is, melyre egy rövid arany feliratot kérhetsz. Itt Szegeden is tudok erre gyártót ajánlani, ha rám írsz.

Több pedagógus számára készítettem már olyan A/3-as köszönő vagy elismerő oklevelet, melyre névsort tettünk, egy rövid szöveget, egy fotót vagy rajzot és ezt egy plüss bevonatos oklevéltartó hengerben adtuk át. Több esetben ebbe még a gyerekek nevével feliratozott egyedi minicsokik is kerültek vagy egyszerű köszönöm minicsokik.”

Tetszik az ötletem? 

Kérdezz Te is a csoportomon belül.

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<