Mivel foglalkozik a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár?

Kedves Ügyfeleim és leendő Ügyfeleim! 

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár nyomdai úton előállítható termékekkel foglalkozik. A termékek gyártása klasszikus nyomdai megoldásokkal történik, a végeredmény mégis kicsit más, mint amit megszoktatok.

A nálam készülő poháralátéten egyedi idézetek vannak, vagy akár egy osztálykép és egy köszönő szöveg a pedagógusoknak. A 3D műgyanta matricán nem céglogó van, hanem egyedi családi kép, melyből tartós fényképes kulcstartó vagy névkitűző készül. A spirálozott megoldást nem csak naptárhoz használom, hanem határidőnaplóhoz, családi fotókönyvhöz, egyedi szakácskönyvhöz is. A plüss oklevéltartó hengerben nem csak kreatív papírra nyomatott oklevél kerül, nem egyedi minicsoki is. Az egyedi borítós határidőnaplók nem klasszikus keménytáblás kivitelt kapnak, hanem szivacstáblával készülnek. A kültéri tábla anyagából nálam családi dominó is készül. A fekete-fehér irkafűzött újságokat egyedi fekete-fehér vektoros grafikákkal tesszük egyedivé. A névjegykártyák mellett ebben a méretben még számtalan memóriakártya, idézetes kártya, üzenő kártya, bérlet, kupon, ajándékkísérő, mini termékkatalógus készül. A nyomtatott fadobozba nálam nem bor kerül, hanem névvel ellátott minicsoki. A szakdolgozat nem a végzősöknek készül, hanem a tanárnak, aki felkészítette őket. A kispéldányszámos könyvek egy kis alapanyag és méretmódosítással lényegesen jobb áron gyártódnak ki, mint a megszokott …. folytassam még a sort?

Fő cél a kis példányszámos nyomdai termékek gyártása jó áron, jó minőségben és a segítség nyújtás tanácsadás keretében, mellyel akár saját magad is nyomdai gyártásra elfogadható állományt tudsz készíteni.

Fontosnak tartom, hogy megfelelő gyártási paraméter ajánlásával jó minőségű termék szülessen.

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár megnevezést az ügyfeleim ragasztották rám és ma már büszkén vállalom, sőt a nálam gyártott könyvek impresszum oldalán is ezt kérem feltüntetni.

A Katiötletek megnevezés a nevemből ered – Szabó Katalin – a Nyomdai megnevezés a nyomdai gyártás-előkészítői szakmámból ered, melyet több évtizede gyakorlok – az Ötletgyár megnevezés a számtalan nyomdai ötletből ered, melyet az évek során az ügyfeleimnek adtam.

Hálás vagyok az ügyfeleimnek a bizalmukért. Nagyon inspirálóan hatnak rám az általuk feltett kérdések.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Nyomdai úton megvalósítható ötletek: www.katiotletek.hu
Nyomdai akcióim: www.nyomdaiakciok.hu