Mitől más a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár, mint más hagyományos nyomda?

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár nem sokban tér el a hagyományos nyomdáktól. Itt is ugyanazokat a gyártási technológiákat használom és készítem a klasszikus névjegykártyákat, puhatáblás és keménytáblás könyveket, szóróanyagokat, egyedi fényképes ajándékokat, kültéri táblákat, molinókat, 3D műgyanta matricákat, normál papír öntapadókat, stb.

A katiötletek továbbgondolt nyomdai megoldások. Az egyedi ötletekhez keresem a nyomdai kivitelezési lehetőségeket. Több év tapasztalata mutatja,  hogy bizony jócskán vannak új lehetőségek a nyomdai technológiákban és alapanyagokban, csupán egy kis ötlet szükséges hozzá.

Nézd csak meg ezt a pár korábban készült termékemet. Látsz-e benne valami extrát? Nem?

Nos nézzük csak sorban:

  • Feliratos karkötő készítés ma már nem újdonság, én azokat a lehetőségeket kerestem, amikor akár egy darab is elkészíthető egyedi felirattal. Több kört futottam le, több megoldást próbáltam ki, végül megtaláltam az ideálisat, amivel elfogadható áron és minőségben tudok egyedi karkötőket is készíteni. A napokban kérdezték tőlem, hogy jó-jó, hogy ilyet készítek, de mit kérnek rá? Hálás vagyok a megrendelőimnek, mert ők tovább gondolják az ötleteimet. Így kerültek a karkötőkre az egyedi dátumok, a betegség jelzések, a vércsoport, a szülő elérhetősége, a tulajdonságok, a kedvenc együttes neve, a klubtagok csatakiáltása, stb, stb.
  • Egyedi társasjátékot láthatsz a második képen. Igen, erre is van igény. Saját fotókkal, játékmezővel. Itt annyi volt a vágy, hogy tartós legyen és ne túl nagy méret. Az alapanyagokat és a gyártási technológiákat vetettem össze az elkészítési árakkal, így több lehetőséget is ajánlottam. Lehetett volna vízálló, összehajtható, lehetett volna keménytáblás kasírozott, de végül az egy táblából állót választottuk.
  • Harmadik képen névkitűzőt láthatsz. Nem ám hagyományosat,hanem 3D műgyanta matricásat. Miért ezt? Ezzel fénykép minőségben készíthetek mágneses kitűzőket, ami teljes mértékben egyedi lehet, hiszen a formája is többféle lehet.
  • Negyedik képen egy poháralátét funkciójú memóriajátékot láthatsz, mely egyben egy családi fotóalbum is. 
  • Ötödik képen a családomnak készített fényképes dominó darabjait láthatod. Nos, itt nem volt olyan egyszerű a megfelelő megoldást megtalálni, úgy, hogy a minőség is elfogadható legyen. De sikerült!
  • Az egyedi feliratos mézeskalács érdekessége,  hogy akár 1 db is rendelhető és minden darabja más-más lehet. Ezt tanári ajándék csomaghoz ajánlottam és készítettük el a tanulók neveivel pár éve.
  • Fényképes bögrét láthatsz a következő képen. Ezt ma már szinte minden utcasarkon tudsz készíteni. Illetve majdnem. Nézd meg jobban, ez egy bádog bögre, ami teljesen más gyártási technológiát kíván. Egy kis ötletelés után erre is megszületett a megoldásom és elkészítettem a bögréket.
  • A következő képen egy oklevéltartó hengert láthatsz, benne nyomattal. Nos ez eddig nem nagy újdonság. Katiötletekként ezt kicsit tovább gondoltam és a névre szóló elismerő oklevelek mellé egyedi minicsokik is kerültek.

Folytassam még a sort? Kíváncsi vagy milyen lehetőségek vannak a nyomdaiparban? Hogyan lehet úgy egyedi termékeket készíteni, hogy az ára is jó legyen és kis mennyiség is készíthető legyen?

Fordulj hozzám bizalommal!

Árajánlatkérés/Érdeklődés

<