«

»

Mit tennél a nyeremény névjegy méretű kártyádra? Fantasztikus válaszokat kaptam!

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Bevallom őszintén, hogy nem számítottam ilyen fantasztikus ötletekre, a mikor elindítottam a névjegy méretű kártya játékot.

A válaszok folyamatosan érkezhetnek egész évben, hiszen ebben az évben 11 alkalommal sorsolok nyeremény kártya gyártásokat.

Ha választanom kell, akkor a legjobban most Viktória és Léda ötlete tetszik, ők a könyvborítójukat tennék rá promóciós céllal.

Gyere, ötletelj velem, gyere játssz velem!

Egy kis inspirációnak szántam a 24 féle ötletet egy oldalon színes névjegy méretű kártya gyártáshoz, de a játékom kommentelői messze túlszárnyalták ezeket az ötleteket!
Gratulálok hozzá!

Ajánlom figyelmetekbe a 24 saját ötletemet is:

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<