Miért 48 db könyvgyártás szerepel a júniusi akcióban?

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share
Bairyna / Pixabay

Könyvgyártás akciókat gyakran indítok. Folyamatosan figyelem az igényeiteket és ahhoz igazítom az egyedi akciós könyvgyártás paramétereket.

Az aktuális akciós nyomdai termékeimet a nyomdaiakciok.hu oldalamon tekinthetitek meg.

Miért 48 db könyvgyártás szerepel az akcióban? 

Több oka is van. Első szempont a gazdaságosság. Ez a mennyiség már elfogadható áron gyártható az általam alkalmazott gyűjtőgyártásokban. Másik szempont a magánkiadású szerzők tárolási kapacitása. A 48 db könyv még éppen az a mennyiség, ami kis helyen is elfér, így nem lesz tele a lakás a kész könyvekkel az eladásig. 

48 db 4-el osztható, így praktikusan, gazdaságosan gyártható nyomdai szempontból.

48 db esetén még nem kötelező 6 db köteles példányt az OSZK-nak beküldeni, így a teljes mennyiség értékesíthető.

Ez nem is olyan kis mennyiség, ha a saját verses, novellás, családregényes könyvedet csak a családod körében szeretnéd ajándékba adni.

Igen, sokan első körben csak erre szánják a könyvüket, egy szűk kör olvashatja, és ezután jelentkezik az igény, hogy több száz példányt is gyártsunk.

A képre kattintva át tudsz lépni a nyomdaiakciok.hu oldalamra és láthatod a könyvgyártás ár variációkat.

80-200 és 202-400 oldalas terjedelem között választhatsz terjedelem tekintetében, 130×197 mm és 148×210 mm között választhatsz méret tekintetében és még egy változót betettem, vagyis klasszikus fehér belív papíros lehet vagy sárgás regény típusú.

Árban nincsenek óriási különbségek, de nem mindegy, hogy utángyártást kérsz, ahol kötöttek a paraméterek, vagy első könyves vagy és még választhatod a kedvezőbb gyártási paramétereket is.

Gondold át és válassz neked megfelelőt.

Jó kérdés,  hogy ha ezektől eltérő mennyiségre, terjedelemre, méretre szeretnél árat kérni, vajon arra is tudok-e jó gyártási árakat adni? A válaszom igen! 

Mindig arra törekszem, hogy megtaláljuk az ideális gyártási paramétereket, árakat és mindemellett a legjobb áron is kitudjuk gyártani a könyvedet.

 

Related Images:

<