«

»

Márciusi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a március az ébredezés kezdete. Most bújnak elő a megvalósítási ötletek és az azzal kapcsolatos kérdések. Sok a háttérmunka és sok termék vár megvalósításra.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe.

Márciusi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Természetesen indult a hónap az ütemezett névjegy és névjegy méretű termék gyártásokkal. Készen lettek Eszter feliratos tollai és Orsika meghívói. János kérése nyomán a háttérben épül-szépül egy új webshopom. Készült  a szokásos fekete-fehér újság Melindának, imádtam Ica memóriakártyáit, amivel tovább gondolta az akciós névjegy termékem paramétereit. Gyöngyi igénybe vette a tanácsadás szolgáltatásomat a könyve szerkesztéséhez és tökéletes könyvet tördelt. Joli zsebkönyv méretű könyve az egyik kedvencem volt, de ezt már lehet hogy korábban  is írtam. Attila fekete szilikon karkötőre kérte az 1 db-os egyedi feliratot, Magdinak elkészültek a minicsokik az ő színvilága szerint. Magamtól nem készítettem volna minden csokira más hátteret, de őrületesen jó ötlet lett és tökéletes ajándék. Köszi Magdi,  hogy megmutathatom az  olvasóimnak is. Szilvi sikeresen készítette el az oklevelet a sablonom szerint. Vivi bátran belevágott és talán ő sem hitte el, hogy maga szerkesztette nyomdakészre a könyvborítóját a zárt oldalamon. Ritának több könyvborító tervet is küldtem, nem meglepő módon az első szinte telitalálatnak bizonyult. Timi szórólapjára nem maradt sok időnk, de a rendezvényt nem lehetett elhalasztani, így minden követ megmozgatva elkészültem vele időben. Gabi az alapítvány számára válogatott az Értékes vagy! karkötőim közül és megtisztelt azzal, hogy írhatok róla és mutathatok képeket is. Ezt hamarosan Ti is olvashatjátok az oldalamon. Éva szerkesztéseket bízott rám és bizony feszegettük tisztességgel a nyomdai határokat is. Péter kreatív papíros névjegye tanulópénz lett számomra, így jártam. Tudtam, hogy nem fog látszani jól a pici, vékony vonalú szöveg, mégis továbbengedtem gyártása, nos így legalább megmutathattam a grafikusnak, hogy mi az amin nagyon-nagyon fontos változtatni, hogy kigyártható legyen. Ezt még most sem értem, hogy miért legyintettem rá, hogy lesz ami lesz…. Talán azért mert láttam az előző nyomatot…. Dia és Zoltán bizalma nagyon jól esett. A készülő könyv belívet véglegesíthettem tördelési szempontból és alakíthattam nyomdai formára. Zsuzsi határidőnaplója még most készül, Barbi húsvéti képeslapjai és színezői is gyártás alatt vannak és Nóri egyedi karkötői is várnak még a sorukra. Hurrá, itt az április! Ahogy látom izgalmas, érdekes munkákkal!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Felismered a felsorolásban a saját munkádat?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<