Májusi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a május már a nyarat idézi. Kicsit lazábban vesszük a dolgokat, kicsit több időt hagyunk az ötletek megvalósításra. 

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe.

Májusi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Melinda fekete-fehér újságjára most egy picit több napunk volt. Gyula és Andrea nem kért szerkesztést, elegendő volt az oklevél sablon és a szerkesztési útmutató. Kata egyedi karkötője a kedvencem lett, sokkal jobb lett a rózsaszín alapanyagon a felirat, mint vártam. Gellért a párjának kért névjegykártya gyártást, Mariann a kollegáinak és saját magának. Vali megrendelése az idézetes névjegykártyára megérkezett, de már csak  a júniusi gyártásba tudtuk ütemezni. Anitának elkészültek az időzített facebook posztok. Melinda könyve elfogyott, így azt gyorsan utánnyomtuk. Éva minicsokijai most készülnek, májusban a tervezését végeztük, de a gyártást a júniusi ütemezésbe kérte. Márta saját történetet írt, ezt foglaltuk be egy keménytáblás könyvbe (megsúgom, hogy ez volt a másik kedvencem). Józsi könyvét betördeltük, pár nap múlva nyomtatjuk. Milyen jó, hogy lesz benne színes oldal is! Szilvia kérte az oklevél szerkesztést, de könnyű dolgom volt, mert a sablonom nagyon tetszett neki. Dani különleges ajándékot talált ki a barátainak, most épp azt valósítjuk meg, erről még többet nem mondhatok, esetleg annyit, hogy excell adatbázisból dolgoztam és több változós egyedi termékeket készítünk. Andi is rám bízta a fb posztok írását (ha lehetne ilyet csinálnék mindig – nagyon változatos, izgalmas feladat). Hurrá, elindult  a kony-tar.hu oldalam, melyen már bele is lehet olvasni, ki is lehet kölcsönözni és meg is lehet vásárolni a könyveket, no persze egy kis katiötlettel fűszerezve:) Egy kis marketing, egy kis bónusz, egy kis újdonság, ahogy már megszokhattátok tőlem. Judit bevállalós volt, nem tudtam lebeszélni a minicsokik küldéséről. Igaza lett, valóban épségben odaértek a köszönöm  minicsokik hozzá 33 fokban is:)

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Felismered a felsorolásban a saját munkádat?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

 

ui. azért nem mindennap ilyen happy…. vannak nemszeretem munkák is, melyeket meg kell csinálnom, vagy legalábbis keresnem kell hozzá a megfelelő szakembereket, hogy segítsenek… a technika össze esküdött ellenem, így ebben a hónapban is bőven kijutott a programozó szakma tanulásából…. nos megoldottam, hiszen nem nagyon tudom elfogadni, hogy valamire nincs megoldás….

<