Májusi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim (2018)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a május általában a ballagási meghívókról, egyedi fényképes ajándékokról szól, nálam kicsit másképpen alakult.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen  a keménytáblás és a puhatáblás könyvgyártások kerültek előtérbe.

A májusi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Készültek a szokásos havi akciós ütemezésben névjegykártyák, könyvjelzők. A mintakönyv gyártás után készítettük el Ica keménytáblás könyvét. Készen lettek a ballagási meghívók. Vikinek könyvborítót szerkesztettünk, Ritának a puhatáblás új könyvét gyártottuk. Új elől ritzelt öntapadók készültek Gellértnek. Melindának a szokásos fekete-fehér újságot nyomtattuk. Anett keménytáblás könyvét ismét gyártottuk. SOS jelzéssel készült el Timi szórólapja. István könyve kicsit nagyobb falat volt, már ami az előkészítést illeti. Nem voltam nyugodt a képek minőségével, ezért bár az idő kevés volt, de mégis küldtem jóváhagyásra nyomott íveket. Annamari csillagos ötöst érdemel, szépen végezte el a tanácsadás lépésről-lépésre leckéket és született egy nyomdakész állomány a könyvéből. Kati a hőség ellenére és megrendelte a feliratos minicsokikat, melyet épségben meg is érkeztek hozzá. Nagyon népszerűek voltak az oklevél sablonjaim, sokan választották ezeket ajándéknak. Sorra érkeztek be a júniusi akciós rendelések, így látom már, hogy az a hónap is izgalmasnak ígérkezik.

 

 

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Nem, nem választok, de mutatok pár bejegyzést az ügyfeleimtől.

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu
 
Újdonság, elindítottam a játékaimat!