Könyvborító szerkesztés online ingyenes programokkal? Katiötletek

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Tudsz-e segíteni a könyvborító szerkesztésben? Mennyiért vállalod? Igaz-e, hogy tudsz segíteni abban, hogy grafikai programok nélkül is nyomdai gyártásra alkalmas könyvborítót szerkesszek akár magam is?

Sok kérdés érkezik hozzám, sokan nem hiszik el, hogy akár ők saját maguk is képesek rövid idő alatt nyomdai gyártásra megfelelő állományt készíteni.

Nos, azt vallom, hogy mindenre van megoldás, ezért is tesztelek a szabad időmben online ingyenes programokat, mellyek ezt bárki meg tudja valósítani.

A könyvoborító szerkesztés egy ördöngősség? Nem, nem hiszem. Aki megírja a saját könyvét, annak kialakul egy saját elképzelése is arról, hogy milyen borítót szeretne rá.

Ebben tudok segíteni, hogy ezt megvalósítsátok magatok is.

Egyelőre egyedi tanácsadás formában leckéről-leckére… de hamarosan elérhetővé teszek egy online tananyagot is erről.

Nincs két egyforma ügyfél, akik egyként kezelnek képszerkesztő programokat, így az egyéni tanácsadásomat mindig személyre szabom. Az online tanfolyamom erről hamarosan elérhető lesz, még dolgozom azon, hogy különböző tudású emberek is egyként hasznosnak találják és lépésről lépésre haladva a végén kész könyvborítót tudjanak szerkeszteni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban!

Szabó Katalin

nyomdai gyártás-előkészítő

70-535-1726

Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.

Nyomdai előkészítés: www.nyomdaielokeszito.hu

Nyomdai úton megvalósítható ötletek: www.katiotletek.hu

Nyomdai akcióim: www.nyomdaiakciok.hu