Kire bízzátok a terméketek grafikai szerkesztését? – NyomdaBlog

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Kérdés nyomdai ügyfelekhez. Kire bízzátok a terméketek grafikai szerkesztését? Ezt a kérdést tettem fel nemrégen az I Love nyomda facebook oldalamon.

A posztra kattintva Ti is adhattok le szavazatot.

A saját grafikus sokak számára azt jelenti, hogy saját maguk készítik el a szerkesztéseket.

Ez ma már nem különlegesség, hiszen aki számítógépet kezel és van egy elképzelése, az pár alap nyomdai tudás birtokában nyomdai gyártáshoz elfogadható minőségben el is tudja készíteni.

Nyomdai gyártás-előkészítőként vallom, hogy ez a fenti mondat igenis igaz. Nézd meg a referenciáimat és láthatod, hogy vannak köztük szép számmal azok, akik a tanácsaim, a személyre szabott nyomdai előkészítői segítségem után nagyon szép terveket hoztak létre és jó minőségű nyomatot tudtam belőlük készíteni.

Az elfogadható és a tökéletes nyomdai állomány között  még számtalan árnyalat létezik, a szerkesztő tudásszintjétől függően.

Az adott nyomdai termék, a kigyártáshoz használható gyártási technológia mind-mind jelentősen befolyásolhatják a kész termék minőségét.

A személyre szabott nyomdai előkészítői tanácsaimmal készültek már nagyon szép névjegykártyák, könyvborítók, könyvbelívek, molinók, poszterek, prospektusok, újságok, egyedi fényképes ajándékok….

Fontos, hogy a tudás és program ismereteidhez igazítom a tanácsadást és a rendelkezésedre álló megoldásokból hozzuk ki a legjobb végeredményt.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban! Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő, nyomdai ötletgyáros 70-535-1726 Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig. Katiötletek: www.katiotletek.hu Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu