Kezdő vállalkozások támogatása

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Csoportomba várom mindazokat, akik most indítják a vállalkozásukat és örömmel fogadnak el hozzá nyomdai segítséget.
Csoportomba várom mindazokat, akik már több éve vállalkozók és szívesen segítenek a kezdő vállalkozóknak más szakterületen is.

Kattints a képre és csatlakozz a facebook zárt csoportomhoz.

Csatlakozás után kérlek mutatkozz be röviden (vállalkozásod indulási éve, szakterülete, honlapja – a bemutatkozásodat új dokumentumba írd bele http://bit.ly/2lmfq1w , itt nézheted meg a saját bemutatkozásomat: http://bit.ly/2lmfq1w ).
Ha kezdő vállalkozó vagy (most induló vagy 1 évnél nem régebbi), kérlek írd le, hogy milyen segítséget szeretnél kapni ebben a csoportban.
Ha már tapasztalt vállalkozó vagy kérlek írd le, hogy milyen segítséget tudsz felajánlani a kezdő vállalkozásoknak itt a csoportban.

2012 őszén indítottam a nyomdai vállalkozásomat. Sok technikai segítséget kaptam másoktól önzetlenül, melyet ezúton szeretnék viszonozni.

Itt a csoportban a tapasztalataimmal tudok segíteni és nyomdai vonatkozású segítséget tudok felajánlani.

kezdo-vallalkozasok-tamogatasa-2

Minden kezdő (egy évnél nem régebbi vállalkozó) számára felajánlok 1×200 db névjegykártya készítést és igény szerint hozzá illő facebook oldal kialakítását időzített posztokkal.

Nyomdai gyártás-előkészítő vagyok.
A vállalkozásomban arra törekszem, hogy az ügyfeleim megtanulják saját maguk előkészíteni a nyomdai munkáikat, melyet egy pici átalakítással én már nyomdakész pdf állománnyá tudok “varázsolni”.

Kipróbáltam pár ingyenes képszerkesztőt, próbáld ki Te is: http://nyomdaiakciok.hu/termek/ingyenes-online-kepszerkeszto-programok-ebook/

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai termékek szerkesztésével, gyártásával, és egyedi ajándékötletek kitalálásával és megvalósításával kapcsolatban is.

Nem vagyok folyamatosan fb-on, de igyekszem rövid időn belül a csoportban felvetett kérdésekre válaszolni, segíteni.

Üdv
Szabó Katalin (Kati)
70 535 1726
info@katiotletek.hu
www.katiotletek.hu
www.nyomdaiakciok.hu

<