«

»

Karácsonyfa alakú szófelhő készítés

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

karácsonyfa alakú szófelhő“Kedves Barátaim kedves Ügyfeleim Köszönöm hogy ebben az évben is rám bíztátok a nyomdai munkáitokat köszönöm  hogy megtiszteltetek a bizalmatokkal kívánom hogy a közösen készített termékeinkkel és a közösen kitalált egyedi ötletekkel a vállalkozásotok sikeres legyen a következő évben is kívánom hogy az egyedi személyes ajándékok is akkora örömöt okozzanak szeretteidnek amilyen örömmel készítettük www.katiotletek.hu”

A köszönet mindenképpen jár Nektek  és ha már van rá online módszer, hogy a szavakat alakzatba öntsük, íme megtettem. Kipróbáltam a tagul oldalt, beregisztráltam és készítettem nektek egy karácsonyfa alakú szófelhőt.

Kedves Barátaim, kedves Ügyfeleim! Nem véletlen elírás, hanem szándékos begépelés eredménye a fenti szöveg. Nem szerettem volna, ha írásjelekkel tagolódik a karácsonyfa. Nem számított az sem, hogy melyik szó kezdődik nagy betűkkel, hiszen a betűtípus választás meghatározza a kész képet. Nem bonyolítottam a színek variálását sem, pedig még számtalan kiváló ötlet van ebben az online ingyenes programban. A legjobb, hogy lementhető és nyomtatható is a kész szófelhő.

Választhattam volna virágot, vagy szív alakot is, de így év vége felé közeledve a karácsonyfa alakú szófelhő lett a kedvencem.

Korábban más programokat is próbáltam online szófelhő készítésre, nézd csak meg őket:)

Örömmel veszem, ha megmutatod a kész falinaptárt a nyomdai anyagok gyártás-előkészítése zárt csoportomban.

Hasznos volt a bejegyzésem? Ha igen, akkor tarts velem máskor is.

 

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<