↑ Return to Kapcsolat

Katiötletek bemutatkozás

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Szabó Katalin

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig. Ügyfeleim megfogalmazása szerint a pótolhatatlan láncszem vagyok a “van elképzelésem” és a nyomda között:)

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.

Leveledet elsősorban nyomdai úton megvalósítható termékek és egyedi ajándékötletek készítésével kapcsolatban várom.

Mottóm:

Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok,  amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

 

Mivel foglalkozik a vállalkozásom?
Nyomdai gyártás-előkészítői tanácsadás, nyomdai termékek szerkesztése, gyártása. Gyártás-előkészítőként dolgozom, vagyis ajánlatokat teszek nyomdai megoldásokra és javaslatokat ajánlok a lehető leggazdaságosabb kivitelezésre.

Miért és mikor kezdtem el vállalkozni?
Egyéni vállalkozásomat 2012. őszén indítottam Szegeden. Egy szerencse folytán mindig is a nyomdai szakmában dolgoztam, így nem volt kérdéses, hogy vállalkozóként is ezt folytatom.
A Szegedi Nyomdában “nevelkedtem”, könyvek, újságok előkészítésében vettem részt. A fényszedő üzemrészben dolgoztam. Én még láttam matematika szedést, linoszedést, rotációs nyomtatást. Saját elhatározásból váltottam. Érdekeltek a nyomdaipar új területei. Szegeden még két nyomdában is hosszú éveket dolgoztam gyártás-előkészítés, árajánlat készítés, ügyfélkapcsolatok, számlázás, reklámozás, marketing területeken.
Otthon érzem magam a digitális és az ofszet nyomtatás valamint a dekor termékek terén is.
Mindig van mit tanulni. Ettől szép ez a szakma.
Már vállalkozóként tanultam meg a honlapkészítés alapjait és készítettem el a saját weboldalaimat. Folyamatosan fejlesztem a tudásom online marketing területen és informatikai területen is.
A tanulást nem kötelességként élem meg, hanem kihívásként. Érdekelnek a technikai lehetőségek, a módszerek, melyekkel egyszerűbben, gyorsabban lehet megoldani az adott feladatokat.

Miben segíti a vállalkozásom az ügyfeleimet/vásárlóimat?
Az érdeklődők nyomdatechnikai kérdésekkel fordulnak hozzám elsősorban. Sokan szeretnék a nyomdai állományaikat maguk megszerkeszteni, de nem rendelkeznek azokkal az ismeretekkel, melyek elengedehetetlenek a minőségi kigyártáshoz. Tanácsadás szolgáltatásom nekik nyújt személyre szabott segítséget lépésről-lépésre.
Az ügyfeleim szinte kivétel nélkül felteszik ezt a kérdést: Kati, nincs valami ötleted…. és itt jönnek a legkülönbözőbb kérdések vip ajándékokra, tanári ajándékokra, egyszerű ingyenes megoldásokra, nyomdai megoldásokra…. ezek a katiötletek, melyekkel mindenre találunk jó áron és jó minőségben nyomdai megoldást.
Fő tevékenységi köröm a kispéldányszámos puhatáblás és keménytáblás könyvek szerkesztése és gyártása. Itt az első lépés mindig a meglevő állomány ellenőrzés, ezután adok javaslatot a nyomdai igények szerinti módosításra.
A hozzám fordulók 95%-ban a gyártást is tőlem rendelik meg.
Számukra folyamatosan bővítem az ütemezett gyártásban és a foglalási rendszerben rendelhető kis példányszámos nyomdai termékek körét.

Küldetésem, hogy minden nyomdánál jobb áron kínáljak nyomdai termékeket. Új rendszeremben folyamatosan bővítem a legjobb áron rendelhető nyomdai termékek körét. Tekints meg a www.nyomdaiakciok.hu termékoldalamat és nézd meg az ajánlataimat.

Fordulj hozzám bizalommal!

<