↑ Return to Kapcsolat

Katiötletek bemutatkozás

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Szabó KatalinÜdvözöllek a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár weboldalamon!

Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, nyomdai gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a komplett kivitelezésig.

Nyomdai gyártás-előkészítőként ajánlatokat teszek nyomdapari megoldásokra, javaslatokat ajánlok a lehető leggazdaságosabb kivitelezésre és koordinálom a nyomdai termékek gyártását.

Ügyfeleim megfogalmazása szerint: a pótolhatatlan láncszem vagyok a “van elképzelésem” és a nyomda között:) A nyomdai úton megvalósítható ötletek kifogyhatatlanok. Örömmel használom az ügyfeleimtől kapott Katiötletek Nyomdai Ötletgyár megnevezést. 

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.

Leveledet elsősorban nyomdai úton megvalósítható termékek és egyedi ajándékötletek készítésével kapcsolatban várom.

Megtisztelsz vele, ha tegeződve írod a leveledet nekem:)

Mottóm:

Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok,  amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Egyéni vállalkozásomat 2012. őszén indítottam Szegeden. Tudásomat, tapasztalatomat a jövőben is kamatoztatni szeretném.  Fordulj hozzám bizalommal!

 

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legtöbb és legjobb minőségű nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni, ehhez tudom a legjobb nyomdai ajánlatokat adni.

 

Szakmám nyomdaipari formakészítő üzemmérnök, egy szerencse folytán  mindig is a szakmámban dolgoztam.

A névjegykártyától a keménytáblás könyvekig sokféle terméket készítettem elő gyártásra. Vállalkozásomban főként papír alapú nyomdai termékeket készítek. Kiemelt termékeim a kis példányszámos könyvek, melyek készítéséről a referencia termékeimnél is olvashattok.  Nyitott vagyok a nyomdai úton megvalósítható egyedi ötletekre, a csokoládé, 3D műgyanta vagy PVC alapú ajándékok készítésére is. Készítek szilikonos karkötőket, egyedi csokikat, fényképes ajándékokat, könyveket, pólókat, stb. akár 1 db-ot is.

A Szegedi Nyomdában “nevelkedtem”, könyvek, újságok előkészítésében vettem részt. A fényszedő üzemrészben dolgoztam. Én még láttam matematika szedést, linoszedést, rotációs nyomtatást. Saját elhatározásból váltottam. Érdekeltek a nyomdaipar új területei. Szegeden még két nyomdában is hosszú éveket dolgoztam gyártás-előkészítés, árajánlat készítés, ügyfélkapcsolatok, számlázás, reklámozás, marketing területeken.

Otthon érzem magam a digitális és az ofszet nyomtatás valamint a dekor termékek terén is.

Mindig van mit tanulni. Ettől szép ez a szakma.

Már vállalkozóként tanultam meg a honlapkészítés alapjait és készítettem el a saját weboldalaimat. Folyamatosan fejlesztem a tudásom online marketing területen és informatikai területen is.

A tanulást nem kötelességként élem meg, hanem kihívásként. Érdekelnek a technikai lehetőségek, a módszerek, melyekkel egyszerűbben, gyorsabban lehet megoldani az adott feladatokat. 

Küldetésem, hogy minden nyomdánál jobb áron kínáljak nyomdai termékeket. Új rendszeremben folyamatosan bővítem a legjobb áron rendelhető nyomdai termékek körét. Tekints meg a www.nyomdaiakciok.hu termékoldalamat és nézd meg az ajánlataimat.

Fordulj hozzám bizalommal!

<