Júniusi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a június főképp a meghívók, egyedi ajándéktárgyak időszaka, de nálam valahogy a karácsonyi időszakot idézte. Sokféle nyomdai termékkel, ötletes megoldásokkal. Jelentem, jól működnek a katiötleteim, nagyon jól továbbgondoljátok a lehetőségeket.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe.

Júniusi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

A nyár ellenére köszönöm minicsokikkal indult a hónap. Sokan ajándékozták a névreszóló csokikat és egyedi karkötőket évzáróra. Az oklevél sablonomat már rutinosan használjátok, de Andrea azért inkább rám bízta, hogy szerkesszem meg. Józsi könyve nagyon szép lett, hangulatos borítóval. Kiemelném  az újdonságot, miszerint a regény típusú papírra most először bevállaltam a színes sötét tónusú fénykép nyomtatását. Nagyon szép lett! Érdemes a könyvek belíveiben egy-két oldalt színessel is nyomtatni, sokkal nem dobja meg a gyártási árat, de nagyon mutatós lesz. Róberttel közös és gyors ötletet találtunk ki, azt hiszem éppen megfelelő volt árban és szállítási határidőben. Ő a készletből választott Értékes vagy! feliratos karkötőket. Ferenc megtisztelt azzal, hogy a könyve születésének a történetét megosztotta velem. Azóta is ez jár a fejemben, hogy én megtenném-e. A könyve nagyon szép lesz, most van gyártás alatt. Erzsébetnek a karkötők mellé nagyon szép organza tasakokat is küldtem, apró ajándékok számára kellett. Ágnes részére online fb posztokat készítettem. Ez most nagy kedvencem. Szeretek ráhangolódni egy teljesen más szakma, személyiség mondanivalójára és ahhoz ötletes posztokat készíteni. Csaba szórólapjára nem sok időnk volt, és kicsit a szín beállítással is gondom volt, de a végeredmény nagyon jó lett. Ági új könyve az egyik kedvencem. Nagyon szerettem a korábbi történeteit. Igazi, valódi interjúk, igazi emberekről Ági tolmácsolásában. Jó párosítást, közel áll hozzám nagyon! Orsinak új kartonokat kerestem a gyártáshoz, ez is a gyártás-előkészítés része, megtalálni az ideális, de még elfogadható áron gyártható mennyiséget és minőséget… Réka csoki után gyártásával nem sok gond volt, a korábbi grafika tökéletes volt. Timi irkafűzött füzetével futottunk pár kört, de csak összehoztuk. Egy nagyon jó előkészített anyagot kellett olyan formában összeállítani, amivel a nyomda gyorsan, precízen, hiba lehetőség nélkül tud dolgozni. Tündi előrelátó volt, már június végén megrendelte a júliusi ütemezett gyártáshoz az egyedi karkötőt. László és Gergely bevállalták, regisztráltak a zárt oldalamra és onnan önállóan készítik el a könyvborítójukat.Timi könyveivel még futunk köröket, minimális javítások lesznek. Imi kültéri matricái is hamarosan gyártódnak.Csabának készültek névjegyek, Anitának honlapra plakátot, egy kis honlap bővítmény frissítéseket csináltam és még pár online terméket.

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Felismered a felsorolásban a saját munkádat?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!