Júniusi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim (2018)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a június általában egy csendesebb hónap. Nálam is csendesebb volt, mert kevesebb munkát vállaltam a háttér feladataim miatt.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen  a nyomdai úton előállítható egyedi ajándéktárgy készítések kerültek előtérbe.

A júniusi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Készültek a szokásos havi akciós ütemezésben névjegykártyák, könyvjelzők, könyvek. Annamari könyvénél az induló íveket jóváhagytam, biztos, ami biztos. Már nem minden esetben ragaszkodom ehhez a gyártóimnál, de itt a borító színek miatt szerettem volna látni. Nem csalódtam, nagyon szép lett! A névjegykártya akciómban most utángyártások készültek, így a gyártása is gyorsabb volt. Klaudia csokoládébevonó szerkesztést rendelt tőlem, de természetesen a termékfotóra nem ezt tettem ki, hiszen ez ajándék volt. Tímea egyedi ajándékot szeretett volna egy pedagógusnak adni, ehhez kerestünk egy árban elfogadható és minőségben tökéletes ötletet, melyet aztán meg is valósítottunk, így született az egyedi névre szóló köszönő ajándék bizonyítvány műbőrkötésben, arany felirattal, egyedi tantárgyakkal, logóval stb. Úgy látszik a június a változatlan utángyártások hónapja, így készültek a 3D műgyanta matricák is. Mária a tanítványainak szeretett volna egyedi apró ajándékokat egy összeghatáron belül. Egy szép csomag született, Értékes vagy! feliratos karkötőkből, idézetes kiskártyákból és egyedi személyes üzenetes minicsokikból. Attila és Ildi szórólap szerkesztése elkezdődött, most már csak gyártásra vár. Megérkeztek az akciós újabb termék előrendelések névjegykártya méretű anyagokra és egyedi feliratos szilikon karkötőkre. A képen láthatsz egy kreatív papírra nyomtatott egyedi ajándékot és egy plüss oklevéltartó hengert. Nos erről többet nem árulhatok el, hogy mi van rajta, mert még ezután kerül átadásra:)

Írtam nektek,  hogy kevesebb munkát vállaltam a háttér feladataim miatt. Nos, ezek a nemszeretem munkák, de egyéni vállalkozóként ez is elvégzendő feladat: honlap karbantartások, tárhely karbantartás, honlap tesztek, statisztikák, kimutatások… stb.

Ha ezek helyett többet foglalkozhatnék az online marketinggel és az önkéntes munkáimmal, annak nagyon örülnék:)

 

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Nem, nem választok, de megmutatom például Annamari visszajelzését:

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu
 
Újdonság, elindítottam a játékaimat!