Júliusi-augusztusi kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim (2018)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a július-augusztus általában egy csendesebb hónap, mindenki szabadságon van, a folyamatban levő munkák várják a jóváhagyást stb…. Nálam is csendesebb volt, főképp kisebb volumenű munkákat vállaltam és igen, végre elmentem szabadságra is.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen  az ütemezett gyártásban rendelhető termék készítések kerültek előtérbe.

A júliusi-augusztusi nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Névjegykártya akcióval indult  a hónap. Nagy örömömre egyre többen továbbgondoltátok a névjegy formátumot és készítettünk egyedi idézetes kártyákat, bérleteket is. Lea a táborozók számára rendelt karszalagokat, erre is találtunk jó megoldást jó áron, melyre egyedi szöveg kerülhetett. Nagyon sok egyedi szilikon karkötő készült, ezek közül a legpraktikusabb  a spec. betegségre utaló felirat volt és a legjobb ötletet a leány és legénybúcsús csapat számára készítettem. Zsuzsi rám bízta az egyedi kupon készítést, melyhez egy nagyon látványos háttérképet választottam az ingyenes képletöltő oldalon. Mihály az új könyvét ismét rám bízta, így készült el a Várostörténeti sorozat következő könyve. Érdekessége, hogy Mihály a teljes könyvet fejből írta meg, szem problémái miatt a felesége gépelte be a szóbeli diktálás alapján. Le a kalappal előttük!!! Ágnes nagyon szép kártyákat szerkesztett magának, csupán fontos részletben segítettem, hogy  nyomdailag kigyártható legyen. Biztosan tudjátok, hogy több nyomdai játékom is folyamatban van. Ezek közül Gábor könyve volt az egyik nyeremény. Igen, 12 db könyvet készítettem el számára ajándékként. A tanácsadásaimmal a belívet és a borítót is nyomdai gyártás szempontjából tudta megszerkeszteni, minden elismerésem, jó tanuló volt! Joli termékei nagyon népszerűek, ő utángyártást rendelt. Reni díszoklevelet kért, erre is találtunk jó megoldást. Ildi a névjegykártyái utánnyomását kérte. Webshopként minden csomagba kerül belőlük, így most emelt mennyiségben gyártottuk ki. Elkezdtem Judit egyedi határidőnaplóját szerkeszteni. Ezzel még több munka lesz, de a végeredmény egy nagyszerű és nagyon népszerű egyedi termék lesz.

 

 

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

 

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu