A jövőben én is sikerdíjért dolgozom

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share
Stevebidmead / Pixabay

Igen, jól olvastad. A jövőben én is sikerdíjért fogok dolgozni. A net szolgáltatóm adta az ötletet, amikor is szuper szervizest küldtek ki egy felmerült hiba kivizsgálására.

Fél óra …ezer Ft. Ez szép pénz. Ezért cserébe csak akkor számláznak ki sikerdíjat, ha sikerült megoldani a problémát. Áldott jó szívem van, ezért hagytam, hogy a szuperszervizes kollega egy órát próbálkozzon felderíteni a hibát a gépem és modem és az internet között. Nos, nem sikerült neki.

Minden lépést, amit egy óra alatt megtett, már én is megtettem korábban, talán a modem ellenőrzést kivételével. Igen, felmerült, hogy a modem nem engedi a vpn kapcsolat csatlakoztatását. Sajnos nem derült ki, hogy mi a gond, így most vagy erre is kiszámláznak …ezer Ft-ot, vagy nem.

Ezt egy hónap múlva  a net számlán fogom látni.

Hurrá!

Fordítsuk át a sikerdíj fogalmát a saját vállalkozásomra, a nyomdai gyártás-elõkészítésre.

Tegyük fel, hogy kapok egy telefont, melyben ötletet kér egy ügyfelem tõlem. Igen, csak egy ötletet, mert nem tudja hogyan oldja meg például egy nap alatt az ország másik felén az összetört tanári ajándék pótlását, vagy mit készíttessen helyette, ami azonnal készen van és hasonlóan személyes ajándék.

Nos, tudjátok, hogy ötletem mindig van, így erre is megtaláltuk tavaly a megoldást.

Ezer hála és köszönet volt a siker díja.

Múlt héten a csokiabc ötletem keltette fel egy ügyfelem figyelmét, de szerette volna futárköltség nélkül és akár aznap is megoldani. Természetesen Dr. Nyomdász Katalin erre is adott megoldást.

Nagyon jól esett a köszönet érte.

Pár éve csodálatos keménytáblás könyvet álmodott meg egy ügyfelem saját természetfotókkal. Kértem, hogy mutassa meg a belív tervet, szeretném nyomdai szemmel átnézni. Természetesen a javaslatom szerint át is alakították, így most már tökéletes végeredmény készült el. Egy mosoly, egy hálás köszönet volt az ajándék.

Szeretem ezeket a visszajelzéseket, feltöltenek, újabb ötletekre sarkallnak, de nem tudok elmenni a szuperszervizes sikerdíj ötlet mellett, ami engem is új szolgáltatás kialakítására sarkall…

Folytatás hamarosan….

 

 

 

 

<