Jelentem működik! A könyv foglalás után most elindul a névjegykártya gyártás is a legjobb áron

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A képre kattintva most szept. 3. éjfélig adhatsz le névjegykártya vagy névjegy méretű termék gyártást 1800 Ft-os áron. Igen, 200 db kerül ennyibe.

Nos, természetesen hozzájön még a  szerkesztés, ha rám bízod a szerkesztést és a szállítási költség, de még így is nagyon megéri.

Tovább is gondolhatod az ötletet és készíthetünk az egy oldalas színes névjegykártya méretű termékből egyedi vip kártyát, köszönőkártyát, ajándékkísérőt, cégkártyát, kupont…. csupán a fantáziádra van bízva.

 

A foglalási rendszer a nyomdaiparban úgy tűnik egyelőre nálam működik. Sokan nem értik, hogy mire kell várni, miért nem lehet azonnal kigyártani a rendeléseket.

A foglalási rendszer nem más, mint egy gyűjtőgyártás. A kis példányszámos gyártások esetén az egyidejűleg gyártott mennyiség jelentősen befolyásolja az árat. Ilyen formán ezzel a foglalási rendszerrel érheted el a legjobb gyártási ajánlatokat névjegykártya esetén is.

A termékfotómon egy korábbi gyártás néhány névjegyét látod, ezek még az ütemezett gyártás szerint készültek. Természetesen az ütemezett gyártásokat minden hónapban továbbra is elindítom, így jó áron jó minőségben tudok neked ebben az időszakban nyomdai termékeket gyártani.

<