Januári kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban gyártás szempontjából sok helyen uborkaszezon a január. Ilyenkor van idő a gépek karbantartására, az éves tervek összeállítására, a saját arculati anyagok elkészítésére stb.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe.

Januári nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Készültek: egyedi határidőnaplók, egyedi feliratos pár darabos szilikon karkötők, a rám bízott honlapok bővítmény frissítéseit csináltam és az új bejegyzéseket formáztam meg, többen letöltötték az oklevél sablonomat és használták fel saját célra, még januári munka, de már a februári ütemezésben gyártódnak a névjegykártyák, az esküvői köszönőkártyák, készültek mini kültéri matricák, színes és fekete-fehér újságok, elindultak  a szórólapok gyártásai, készülnek az egyedi ABC minicsokik, készült céges falinaptár utángyártás, rendeltetek Értékes vagy! feliratos kész szilikon karkötőket, szerkesztettem könyvborítókat netes használatra, doboz grafikát módosítottam, szerkesztettem matricákat, gyártottam 3D műgyanta matricákat kör alakban, készült laminált névjegy új megoldásokkal, gyártás alatt van a keménytáblás napló, készen van a több ezres matrica, feliratoztam egyedi pólót …. és már február is lett.

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Felismered a felsorolásban a saját munkádat?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

 

<