Januári kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim (2019)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a január az évkezdő hónap, karbantartásokkal, éves tervezésekkel, háttérmunkákkal. Nálam sem volt ez másképpen. A 2019-es év sok újdonságot hozott, amihez fontos volt az átgondolt, alapos háttérmunka is.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen az online marketing munkáim, az irkafűzött füzet és plakát szerkesztések és gyártások kerültek előtérbe.

A januári nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Az évet új rendelés nyilvántartó rendszer bevezetésével indítottam, mellyel jelentősen csökkent az adminisztrációm. Cél volt a nyomdaiakciok.hu oldalam gyorsítása, melyben Andi volt a segítségemre. Anikóval ott folytattuk a munkát, ahol tavaly év végén abbahagytuk, most már csak véglegesíteni kellett a tánciskola plakátnaptárait és gyártani. Elkészült Böbe névjegy és törzsvásárlói kártyáinak utánnyomása. Ildi törékeny csomag matricákat igényelt a webáruház csomagjaihoz, ezt gyorsan raktárról azonnal tudtam biztosítani. Melindával és a szerkesztőkkel igazi csapatmunkában pár nap alatt készítettük a Hangoló következő számát. Évának a következő rendezvényre volt szükséges egy apró ötletre, ebből születtek a kis reklám füzetek. A háttérben elkezdtük Andival átgondolni az online nyomda tudásanyagok tanfolyamokká alakítását. Erről hamarosan részleteket is megtudhattok. Sok ötletelés után megtaláltuk a technikai megoldást arra, hogy az előrendeléssel igényelhető akciós termékeket kategóriába rendezzük és egyértelműsítsük. Sorra érkeznek azóta is az előrendelések és hamarosan indulnak az 1800 Ft/200 db névjegy méretű termék gyártások, a könyvjező és akciós 48 db-os könyvgyártásokat.

Továbbra is igaz, hogy a legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el.

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is! Új szolgáltatásként elkezdtem a mockupok szerkesztését, mellyel látványosabbá, rendezettebbé tettem a saját oldalaimat és nektek is segítem ezzel a termékeitek online reklámkampányait.

Nézd meg például itt a termékfotókat:

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal! Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő nyomdai ötletgyáros 70-535-1726 Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig. Katiötletek: www.katiotletek.hu Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu