Januári kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim (2018)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a január egy csendesebb időszak. Nincs rohanás, van idő a munkák ellenőrzésére, az ügyfelek rugalmasabb határidőkkel kérik a kész termékeket, így nyomdai gyártás-előkészítőként ez egy nagyon kiegyensúlyozott időszak.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen a könyvgyártások és foglalási rendszerben előrendelt névjegykártya gyártások kerültek előtérbe.

A januári nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Éva az elsők között adta le az előrendelését a névjegykártya foglalási rendszerben. Nem volt sürgős, így érdemes volt várnia a legjobb gyártási árra. Csatlakozott hozzá hamarosan Marcsi, Andrea, Anna, Zsuzsa, Orsolya, Katalin, Zsuzsanna, Ildikó, Kinga és még sokan mások…. most látom, hogy a januári névjegy gyártást csupa hölgyek kérték:) Sorra érkeztek be a könyvgyártás foglalások, de ezek gyártása már csak februárban indul el. Készültek az egyedi egy darabos szilikon karkötők… apróság, tudom, de annál nagyobb ajándék annak, aki kapja. Nagyon személyesek a feliratok. Gizus keménytáblás könyve nagy kedvencem és nem csak azért mert a hatására már mi is nyitottabbak vagyunk az olajok iránt. Sokadik utángyártás már a könyv, nagyon elegáns, sok hasznos tartalommal. Szeretem benne a színes fotókat és a recepteket. A wordpress alapú honlapokon a galériák bővítése, bejegyzések írása, formázása, és  a hozzá kapcsolódó fb megosztások már rutin munkának számítanak, szívesen foglalkozom vele. Végre-végre tudtam annyi családi fotót összeszedni, hogy az idei falinaptár elkészüljön a rokonságnak is, nem csak Mamának. Mihály könyve már csak finomításokon esett át, hamarosan gyártjuk. Ismét készült a havi fekete-fehér újság, tökéletesen leadott állománnyal, így csak a gyártást koordináltam. Készült néhány határidőnapló, érkeztek folyamatosan a könyvjelző, szórólap, fénykép nyomtatás foglalások, ezekkel egyelőre csak adminisztratív dolgom volt. Nagyobb falat volt Kati könyve, melynek a nyomdai előkészítését a tanácsaimmal segítettem. Ez elegendő is volt arra,  hogy a végeredmény nyomdailag tökéletes állomány legyen. Elkészült  a keménytáblás mintakönyv is belőle, hamarosan indul a teljes mennyiség gyártása. Több ügyfelem választotta azt a szolgáltatásomat, hogy nyomdai tanácsadással lépésről-lépésre alakítsa nyomdakésszé az állományát, így a következő munkáknál már tökéletes anyag érkezhet gyártásra.

A gyártások mellett most jóval több időt szántam a saját honlapjaimra, fb oldalaimra, azok rendbe tételére és az újdonságokkal való bővítésére. 

 

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Nagyon megérintenek azok a plusz mondatok, melyekben a nálam készülő termékekről írtok. Kicsit beavattok annak a megálmodásába és nagyon örülök, hogy ha “bábáskodhatok” a nyomdai terméketek születésénél.

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu
 
Újdonság, elindítottam a játékaimat, melyben idén 11 alkalommal történik sorsolás!