Izgalmas, változatos nyomdai termékeket hozott az április

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A kertünkben a tavaszi virágok fotózása is nagyon jó időtöltés, amatőr fotósként ebben is nagy kedvemet lelem, de itt és most egy kicsit az aktuális nyomdai munkáimról írok nektek.

Mindig vannak rutinmunkák, amire mindig nagyobb figyelmet kell szentelni, mert nagyon fontos, hogy pontos gyártási paramétereket adjak meg. Ilyen Melinda fekete-fehér újságja is.

Ami biztos benne, a méret és az alapanyag és a kötött elkészítési határidő. Itt nincs választás, hogy mikor lesz készen, mikor lehet kényelmesen készen, itt pontosan kiszámoljuk az utolsó utáni állomány leadási határidőket és már előre kapacitást foglalunk a gyártásra. Szerencsére még eddig mindig elkészült pontosan, ahogy most is így lesz.

Mindig vannak változatlan utángyártások, ahol a kapacitáslekötésre kell nagyon ügyelni, ilyenek Gábor 3D műgyanta matricái. Nekik fontos, hogy minél korábban elkészüljön, de alkalmazkodni kell a technológiai gyártási lehetőségekhez is.

Joli most változatlan utángyártás kért a DVD borítóból és a kiskönyvből. Ilyen esetben  is mindig elküldöm ellenőrzésre az utolsó állományt, biztos, ami biztos. Csomagajánlatként jó gyártási árakat értünk el és igazodtunk az ütemezett gyártásokhoz is.

Melinda anyagai nagyon népszerűek és a sokféleségük miatt jól összevonhatók a csomagajánlatokba is. Az idő nem sürget most, így az ütemezett gyártásokhoz is jól tudunk alkalmazkodni. Most papír alapú színes matricákat, egyedi hűtőmágneseket és szórólapokat gyártunk.

Imi kültéri cégtábláját a mérete miatt két részletben gyártjuk, szerencsére a grafika megengedi ezt a megoldást, így jó áron ez is megvalósítható.

A foglalási rendszerben rendelhető névjegykártyákhoz még pár darab rendelés adható le, utána a terveim szerint április közepén indul annak is a gyártása. Hurrá! 200 db minőségi névjegykártya így 1800 Ft áron kigyártható!! Szeretem, ha működik, amit megálmodok!

A könyvjelző foglalási rendszerhez is folyamatosan érkeznek a rendelések, ott még több rendelést várunk, de április végén azok is megvalósulnak.

A március könyvgyártó hónapom volt, 90%-ban puhatáblás és keménytáblás könyveket gyártottam, az április változatos, sokféle nyomdai termék rendelés hozott.

Fordulj hozzám bizalommal, ha jó áron jó minőségben nyomdai úton megvalósítható termékeket szeretnél szerkeszteni vagy gyártani.

<