«

»

Ingyenes oklevél formájú köszönöm képeslap

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

My InvitationTöbb százan töltöttétek már le az ingyenes elismerõ oklevél sablonomat és készítettetek rá egyedi szöveget/képet az általam ajánlott online ingyenes képszerkesztõk segítségével.

Most egy új lehetõséget próbáltam ki.

Az ingyenes online felület nagyon szép egyedi meghívókat, üdvözlõket ajánlj fel ingyenes otthoni használathoz, melyre ugyan rákerül az oldal webcíme apró betûkkel, de ezzel nincs semmi gond.

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban most a klasszikus meghívókat gondoltam tovább. Kerestem egy álló alakú oklevél forma sablont, melybe egyedi köszönöm üzenetet illesztettem.

Egyszerû megoldás, gyors a kivitelezése és szinte azonnal ki is nyomtatható.

Gyere csatlakozz hozzám és nézz meg további online képszerkesztési lehetõséget, melyeket már én is kipróbáltam.

 

Hol találod meg ezeket a sablonokat? Kattints a képre, nagyíts rá és olvasd el a honlapcímet vagy kattints a fb csoportomba és nézd meg ott.

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<