«

»

Ingyenes névjegy méretű termék szerkesztés

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Nem tréfálok, sohasem szoktam. Folyamatosan tesztelek új szerkesztő programokat, így most a a Te névjegy méretű terméked, kuponod, bérleted szerkesztését is bevállalom ingyenesen.

Mivel semmi sincs ingyen a mai világban, ezért két feltételnek is teljesülnie kell az ingyenes szerkesztés igénybevételéhez.

  1. feltétel: adj le egy névjegy méretű termék rendelést a nyomdaiakciok.hu oldalamon és írd be a megjegyzés rovatba: INGYENES SZERKESZTÉS
  2. feltétel: a hozzájárulásod ahhoz, hogy  a grafika készítés folyamata a Nyomdai anyagok gyártás-előkészítése zárt csoportomban kerül bemutatásra  – a megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be: GYEK HOZZÁJÁRULÁS

Az ingyenes szerkesztések felajánlása részemről nem más, mint egy tanítási folyamat része. A szerkesztéseket lépésről-lépésre követhetitek, kérhettek módosításokat, változtatásokat.

A lényeg, hogy olyan végeredmény szülessen, melyet szívesen adsz majd át az ügyfeleidnek.

Fordulj hozzám bizalommal!

 

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<