Ingyenes falinaptár szerkesztés ingyenes fotómontázzsal

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár egyik stabil alapja a nyomdai termékek gyártása, másik alapja olyan online megoldások, ötletek kipróbálása és bemutatása, mellyel egyszerűen, gyorsan, ingyenesen, különösebb szerkesztői tapasztalatok nélkül nyomdailag elfogadható állományt tudsz készíteni.

 

Most arról olvashatsz, hogyan tudsz ingyenesen egyedi falinaptárt készíteni ingyenes fotómontázzsal.

 

Hozzávalók:

 • 12×5 db színes fotó (saját fotód vagy ingyenes letöltő oldalról való fotó) Lehet ennél több vagy kevesebb, de most induljunk ki a készített mintámból.
 • 1 db számítógép internet kapcsolattal.

Elkészítés menete:

 • Kapcsolódj fel a picmonkey oldalra.
 • Kattints a Collage feliratú ikonra.falinaptár
 • Válassz ki 5 képet a gépedről és kattints  a megnyitás-ra.
 • A bal oldali menüsorban válassz a layouts típusok közül. layout
 • A kiválasztott montázs alapot méretezd be 794×561 pixelre. A falinaptár montázsban a képek közötti sáv tetszőlegesen mozdítható, alakítható.montázs alap
 • Most a bal oldalon kattints Images ikonra és húzással a montázs alapba húzd be a kiválasztott képeket.kép
 • A bal oldali menüben még van két ikon, mellyel alakíthatod a képek közötti sávokat, a keret színeit… Érdemes a pipetta eszközt használni a keret szín kiválasztásánál. Ha ezzel az eszközzel a képből választasz egy színt, az harmonizálni fog a montázzsal. Kísérletezz bátran.falinaptár
 • A kész montázst mentsd le a gépedre. File névnek írd be az adott hónapot, melyre szánod a falinaptáradon. Érdemes számokkal beírni a hónapot ilyen formán: 01 legyen a január, 02 a február stb, így egyszerűbb lesz sorba rendezned majd.
 • Most nyisd meg a ingyenes online naptár készítő naptarletoltes.hu oldalt, ott görgess a lap aljára, válaszd ki az évet, válaszd ki, hogy saját képeket szeretnél feltölteni, válaszd ki az A/4 álló 14 old. sablont (választhatsz mást is, de a most leírt mintám erre a méretre vonatkozik).falinaptár ingyen
 • Töltsd föl a lementett montázsokat a hónapoknak megfelelően, fogadd el a jogi feltételeket és várj pár percet amíg megjelenik a link, melyre kattintva letöltheted a kész falinaptáradat.falinaptár

 

Az így kapott pdf állomány A/4-es 14 lapos spirálozott falinaptár nyomtatására alkalmas. Én 12 laposat szoktam készíteni, nem szoktam borítót és külön naptárrészt nyomtatni.

Ezt az állományodat beviheted egy közeli fénymásolószalonba és ott színesben ki tudják A/4-es lapra nyomtatni. Elfogadható lesz a minősége, ott be is tudják spirálozni is. Annyi az érdekessége, hogy a papír teljes felülete ily módon nem nyomtatható, vagyis arányosan pici fehér margó marad majd körben.

Ez az ingyenes falinaptár pdf nyomdai kifutós gyártásra nem alkalmas, de itt is megoldható hogy fehér kerettel készítjük. Bátran megrendelheted tőlem is  a naptárad nyomtatását. Akciós ütemezésben készítem, vagyis dec. 7-ig rendelheted és dec. 15-én van készen, vagyis ideális karácsonyi ajándék is lehet még.

Örömmel veszem, ha megmutatod a kész falinaptárt a nyomdai anyagok gyártás-előkészítése zárt csoportomban.

Hasznos volt a bejegyzésem? Ha igen, akkor tarts velem máskor is.

 

 

 

 

 

<