«

»

Indul az 1800 Ft/200 db névjegykártya akciósgyártás

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Minőségi névjegykártyát minden nyomda tud gyártani. A gyártási minőségek nem térnek el nagyban, viszont a gyártási árak igen széles skálán mozognak.

Nyomdai gyártás-előkészítőként kidolgoztam egy foglalási rendszert, melyben a legjobb áron tudod megrendelni a névjegykártyádat.

A foglalási rendszerhez még 15*200 db 4+0 névjegykártya gyártás adható le a képre kattintva.

A megrendelésed leadhatod emailben is vagy a webhopon keresztül is.

200 db és ennek többszöröse kérhető, akár minden darabja lehet más grafika, így kiválóan használhatok nem csak névjegykártyához, hanem névjegy méretű bérlethez, kuponhoz, ajándék kísérőhöz, memóriajátékhoz…

A megadott ár szerkesztési és szállítási költséget nem tartalmaz.

Tudtad, hogy akár saját magad is meg tudod szerkeszteni nyomdakészre az anyagodat online ingyenes programok segítségével?

Tudtad, hogy a szerkesztését rám is bízhatod?

Tudtad, hogy kérheted a tanácsadásomat is, mellyel lépésről-lépésre magad is meg tudod szerkeszteni az anyagodat a nyomdai előírások szerint?

Fordulj hozzám bizalommal!

 

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<