Ilyen volt ilyen lett – avagy tökéletes zöld tónus nyomás

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

ilyen volt hataridonaplo

Icát szerettem volna meglepni egy egyedi határidőnaplóval köszönetképpen a nyomdai megrendeléseiért.

Idézek Nektek a levelezésünkből:

  • Szia Ica! Szeretném ha elfogadnál tőlem ajándékba egy 2016-os névre szóló határidőnaplót. Ezzel is szeretném megköszönni azt, hogy rám bíztad a nyomdai munkáidat. Kérlek írd meg, hogy milyen grafikát készítsek az ajándékod borítójára, vagy küldj hozzá képet/képeket/szöveget.
  • Kedves Kati! Nem is tudom, mit mondjak. Nagyon meglepett és egyben örömmel töltött el az ajándékod! Köszönöm! Két nap türelmedet kérem! Egyrészt, mert nem leszek gépközelben, másrészt, hogy megtervezzem, milyet is szeretnék!
  • Szóval ilyet szeretnék (lásd az ilyen volt képen:), ha lehet! Ha nem, akkor kitalálok mást.
  • Szia Ica, ezt tetszik, csupán az a gond, hogy ilyen homogén tónus nem nyomható ki csíkozás, foltok nélkül, valami alapot jó lenne alátenni, szívesen elkészítem neked ajándékba ha ezt a gombaképet külön átküldöd.
  • A fb oldaladról kerestem két képet, azzal készítettem két tervet, mit szólnál hozzájuk, melyik áll közelebb hozzád? Ha ilyen formába, fotóval tetszik, akkor kérlek küldj át eredeti nagyképet, ami nyomtatásban is jó lesz.
  • Ez a zöldes áttetszőség nagyon jól néz ki a terveden.

 

Kedves blog olvasóm! Az ilyen volt ilyen lett sorozatom újabb bejegyzését olvashatod. A kép látványosan mutatja be, hogy egy sötét tónus nyomás milyen egyszerű megoldással tehető tökéletesen kinyomhatóvá.

Érdemes szerkesztésnél erre figyelned. Apróság, de nyugodtabb a nyomdász, amiért megfelelő minőséget tudott nyomtatni és nyugodtabb vagy Te is, hogy szép terméket kapsz kézhez.

A tónus nyomásról a szakemberek órákat tudnának beszélni, ha kíváncsi vagy a véleményükre, akkor csatlakozz az I Love Nyomda facebook oldalamhoz és kövesd a kommenteket.

Fordulj hozzám bizalommal, ha egyedi ajándékot keresel, amit nyomdai úton lehet kivitelezni:

Árajánlatkérés/Érdeklődés

<