«

»

Ilyen volt, ilyen lett, avagy pixeles pdf újramentése

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Egyszerű wordben szerkesztett pdf mentést kaptam, mégis a betűkép igencsak pixeles lett. Így semmiképpen sem akartam nyomtatni, így bekértem a szerkeszthető változatot, remélve, hogy ha én mentek belőle pdf-et, akkor biztosan jó lesz.

Nos, tévedtem, ugyanolyan rossz minőségű lett.

Nem értettem.

Újra elküldtem jóváhagyásra, felhívtam a figyelmet a minőségi hibára, jelezve, hogy így nem szívesen gyártom ki a terméket. Az ügyfelem szerint elfogadható, ha a pdf mentéssel más minőséget nem tudunk generálni.

Nos, nem hagyott nyugodni a jóváhagyás ezért tovább próbálkoztam, kerestem az okot a pixel hibára.


Nos, szerencsére meg is találtuk az okot.

Az eredeti szerkeszthető állományból készültek mentések, azok lettek képként beemelve és két produkcióban a lapra helyezve, így készült  a mentés belőle.

Nos, egyszerű megoldást találtam, az eredetiből mentett pdf állományokat szereltük össze gyártáshoz, így már tökéletes volt. Nem romlott a minősége és biztonsággal indítottam el a gyártást.

Találkoztál már ilyen hibával?

Tudod-e mire mondjuk, hogy pixeles?

Látod-e a képek a különbséget az ilyen volt és ilyen lett oldal között?

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal kapcsolatban.

Árajánlatkérés/Érdeklődés

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<