«

»

Ilyen volt, ilyen lett, avagy névjegykártya gyártás

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

névjegykártya katiötletekPartnerem olvasta a névjegykártya heti akciómat a nem árulok zsákban macskát oldalamon.

Átküldte az általa készített Photoshop Elements 7-ből írt jpg-et ellenőrzésre.

Igazából egy egyszerű pdf mentéssel máris nyomtathattuk volna.

De…

Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy vágás után a rózsa túl közel kerül a névjegykártya széléhez, illetve cmyk színekre alakítva a szöveg színe tompa, fakó, nehezen olvasható lesz.

Elkértem az eredeti képet. Arra tettem egy 5-5 mm-es rózsaszín keretet (szószerint rózsaszínt, mivel pipettával a rózsára kattintva választottam színt). Ugyanebből a színből rátettem a feliratot. Miért 5 mm-t? Ebből 2 mm a kifutós rész, melyet méretre vágáskor levágunk, 3 mm a megmaradó minimálisan javasolt margóviszony.

Még mindig hiányzott valami belőle. A képre tettem egy pici fehér keretet. A szöveget lemásoltam és fehér színben az eredeti szöveg alá tettem, egy icipicit elcsúsztatva, így árnyékolt, térhatású lett.

Csak egy iciripiciri módosítás, mégis sokat jelent. Elégedett vevő, és a vevő elégedett partnerei.

Ezt szeretem:)

Innen a gyártási idő az akcióban megadottak szerinti.

Példa akciós névjegy ár:

200 db: 11 Ft/db+áfa Termékdíj nincs. 

Paraméterek: 5*9 cm 4+0 szín 300 g matt papír, méretre vágva

Miért hívom névjegykártyának, amikor ez egy fotó és egy szöveg? Azért mert a paraméterei egyeznek a névjegykártya akcióm paramétereivel. Látod milyen jó ötlet? Szeretem amikor elindul a fantázia és ilyen megoldások születnek.

 

Árajánlatkérés/Érdeklődés

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<