Ilyen volt, ilyen lett, avagy meghívó készítés

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Meghívó KatiötletekPartnerem üzletnyitására meghívót szeretett volna.

Átküldte az általa készített vord állományt, mely szövegezésben és kiemelésekben lenne kiindulási alap a szerkesztéshez.

Igazából egy egyszerű pdf mentéssel máris nyomtathattuk volna.

De…

Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy meghívóból ennél egy egyszerűbbet, de elegánsabbat is lehetne készíteni. Szabad kezet kaptam…

Elkértem egy saját festmény fotót, rászerkesztettem a logót és az elérhetőségeket. Egy finom alig érzékelhető színt választottam, mely a festmény összképét nem rontja. A szövegezésen egyszerűsítettem és nagyobb hangsúlyt kapott maga a tulajdonos személye és a kiállító művészek neve.

Csak egy iciripiciri módosítás, mégis sokat jelent. Elégedett vevő, és a vevő elégedett partnerei.

Már ezért megérte vállalkozni, hogy ilyen szép névjegykártyám , meghívóm, matricám  legyen.

Ezt szeretem:)

Innen a gyártási idő 1-2 nap volt.

Paraméterek: 148*105 mm 4+0 szín 300 g matt papír, méretre vágva

Miért voltam elégedetlen a küldött word állománnyal? Túl sok volt a kiemelés:  aláhúzás, félkövér, betűméret váltás, színváltás, arról nem is beszélve, hogy a szövegezést is nagyon másképp szerettem volna látni. A kevesebb több elvét alkalmaztam és szerencsére sikere lett.

Furcsa a hangolódás, idő kell hozzá, hogy összeérjünk a megrendelőkkel. Valahogy rá kell érezni,  hogy kinek mi áll jól, ki mire vágyik, kinek mi tetszene – és még az sem utolsó szempont hogy a saját szerkesztésem nekem is megfeleljen.. Itt szerencsésen összeállt minden:)

 

Árajánlatkérés/Érdeklődés