«

»

Hogyan vágj ki kör alakra egy fotót online programmal?

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Nem céltalanok az online képszerkesztők bemutatásai. Sokan sokféle tudásanyaggal és technikai lehetőséggel rendelkeztek és biztos vagyok benne, hogy keresitek az egyszerű, gyors, ingyenes megoldásokat például a saját facebook oldalatok vagy blogotok képszerkesztéseihez.

Az egyik csoporttársam feltette nemrégen a kérdést: hogyan lehet kör alakra vágni egy képet online ingyenes programmal?

Nem voltam rest, utánajártam.

A legkézenfekvőbb  pixlr oldal használata volt.

Számomra egyszerű volt. Egyszerű, mert gyakorlatilag egy online photoshop program, mely program nyomdai előkészítőként sem idegen számomra. Nos, annak nagyon könnyű ezzel megcsinálni a kör alakzatra kivágást, aki már látott/hallott photoshop programról.

Aki csak most keres online ingyenes lehetőséget, annak nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.

online program

Következő próbát a http://www.cutmypic.com/ oldalon végeztem.

Feltöltöttem egy képet, majd kiválasztottam az alakzatot, megnéztem előnézetben és addig próbálgattam, amíg nekem tetsző nem volt. Ez nekem kicsit lassú volt.

Következő próbát a https://www.tuxpi.com oldalon végeztem.

Feltöltöttem egy képet, kiválasztottam az alakzatot és már menthettem is. Ez tetszik. Ez gyors és sok más alakzatot is enged. Sőt még feliratot is tehetek rá végtelenül egyszerűen.

Korábban már több online ingyenes képszerkesztő programot is kipróbáltam, ezeket itt nézheted meg: KATTINTS.

Az online ingyenes programok nem stabil programok, nem várható el tőlük, hogy mindig ugyanúgy használhatók és mindig ingyenesek maradnak, de mindenképpen érdemes őket használni, ha ingyen online  és gyors megoldásokat keresünk online használható képekhez.

 

Tetszettek az ötleteim? Kipróbáltad őket? Ha tetszik, kövesd  a Nem vagyok grafikus fb. oldalamat is vagy csatlakozz a zárt csoportomhoz ITT, ahol online ingyenes képszerkesztő programokat használunk, próbálunk.

 

 

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<