Fontos, hogy tudj írni a névjegykártyára?

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share
the3cats / Pixabay

A névjegykártyák alapanyag választását elsősorban az ügyfél kérése határozza meg: legyen egyszerű, legyen elegáns, legyen jó tapintású, legyen rajta arany vagy más effekt, legyen rajta alakzat kivágás…

Vajon fontos szempont-e, hogy tudj írni a névjegykártyára?

Nyomdai gyártás-előkészítőként mindig az ügyfél igényeiből indulok ki és a névjegykártya grafika dönti el, hogy milyen kivitelezést javaslok, amivel megfelelő minőség gyártható ki. Valamiért eddig számomra nem volt fontos, hogy írni is lehessen egy névjegykártyára. Sőt, kifejezetten ajánlottam, hogy két oldalon matt fóliát kapjon a névjegy, ha az elegáns, jó tapintású, vastagabb szavak elhangzottak.

Pár napja új ügyfelemmel beszélgettünk és természetesen adtam neki egy saját névjegykártyát. Nem volt nála jegyzetlap, így gondolkodás nélkül a névjegykártyámra kezdett el írni. Nem látta a reakciómat… tágra nyílt szemmel néztem, hogy teszi tönkre a szépséges névjegykártyámat….nem szóltam….meglepődtem, mert az mondta félhangosan a jegyzetelés közben, hogy de jó,  hogy lehet írni a névjegykártyára!

Itt, ebben a pillanatban fordult egyet a világ és elkezdtem nyomdász szem helyett felhasználói szemmel nézni a névjegykártyákat.

Még szerencse, hogy nem a két oldalon matt fóliázott névjegyemből adtam neki… bár akkor is kiderült volna,  hogy fontos az ügyfélnek, hogy tudjon rá írni, csak egy kicsit más hangnemben….

A névjegyem kétoldalas, talán ez sem a legjobb megoldás, legalábbis annak, aki még szeretne rá jegyzetelni is….

Itt jöjjön a reklám helye:

A névjegykártyámra kattintva meg tudod nézni  és adhatsz is le rendeléseket minőségi névjegykártyára jó áron.

<