«

»

Fehér háttér eltávolítás online ingyenes megoldással

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Készítettem az I love nyomda facebook oldalamra egy posztot, ehhez szerettem volna az oldalam profilképében használt kép mögül a fehér hátteret eltávolítani. 

Naná, hogy online ingyenes megoldást kerestem hozzá, hiszen a poszt kép is a canva.com ingyenes sablonokból  készült.

Ahogy a képen látod sikerült megoldanom. No nem tökéletesen, hiszen tökéletes megoldás online ingyenes programmal nem létezik.

A facebookon több mint 600-an csatlakoztak a zárt csoportomhoz, melyben online ingyenes programokat tesztelünk és tanuljuk meg őket úgy használni, hogy akár nyomdai célra is megfelelő állományt tudj készíteni.

A zárt csoportomban Te is készíthetsz egyedi online ingyenes képeket: HÍRLEVÉL feliratkozás után küldöm a csoport linkjét.

Most tettem fel a csoportba azt a linket, mellyel az alábbi kép mögül a hátteret eltávolítottam.

Iratkozz fel a hírlevelemre és csatlakozz a csoportomhoz.

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<