Februári kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim (2019)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a február változatos munkákat hoz.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen kis példányszámos puhatáblás könyvgyártások, a honlap szerkesztések, az apróbb egyedi ajándékok, a nyomdai előkészítő tanácsadások kerültek előtérbe.

A februári nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Sorra érkeztek az 1800 Ft/200 db 4+0 névjegy előrendelések, ezekből már el is készült az első adag. Sorra jönnek az újabb előrendelések, így hamarosan újra indul a gyártása a 4+0, 4+4 névjegykártyáknak és indul pár hét múlva az akciós puhatáblás könyvgyártás akcióm is.

Továbbra is igaz, hogy a legjobb nyomdai gyártási árakat csomagajánlatban (egyedi árajánlatkéréssel)  vagy előrendeléssel érheted el.

Nem várt népszerűséget értek el az előre gyártott puhatáblás nyomatlan könyveim, melyekből 1-1 db rendelések érkeznek és mindenki tovább gondolja a felhasználását és nagyon szép egyedi ajándékokat készít belőle.

Még a készlet erejéig rendelhetők az Értékes vagy! termékeim, akár pár darabban is.

Sokan fantáziáját elindította az egy darabos szilikon karkötő készítési lehetőség, így ebből többféle is készült.

Termékfotókat ilyen esetben csak részben teszek fel, hiszen ezek valóban egyediek és annak szólnak, akinek ajándékozzák.

Noémi több fajta könyvet rendelt egyszerre, így csomagajánlattal értünk el jó gyártási árakat.

Elkészültek a Katiötletes grafit ceruza, kitűző és hűtőmágnes prototípusaim, most már ezek a termékek is elérhetők kis példányszámban az előrendelés termék kategóriámban.

Gondoltam egy nagyot és elindítottam a saját tárhelyemen saját wordpress telepítéssel egy Mentes praktikák blogot. Elsősorban a tesztelés volt a célja, másodsorban a tapasztalat megosztás másokkal.

Magdolna megtisztelt azzal, hogy rám bízta a honlapja átalakítást, finomhangolását. Nagyon kedvemre való az ilyen fajta segítségnyújtás:)

Új hírlevél rendszert vezettem be, melynek a tanulása miatt még nem gördülékenyek a kimenő leveleim, e miatt kis türelmeteket kérem.

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is! Egyre többen veszitek igénybe a klasszikus nyomdai előkészítői szolgáltatásomat, mellyel nagy példányszámos könyvgyártásban nyújtok segítséget.

Kicsit átalakítottam a facebook megjelenésemet. Íme az egyik oldalam, amit érdemes követni.

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Egyet mégis választok…. Hetente egyszer vagy igény szerint többször az új irodámban személyen is találkozhatunk. Nagyon jó volt, hogy a termék átadás mellett egy kis időt is szántunk egymás megismerésére. Fontos a személyes kapcsolattartás, inspirálóak ezek a beszélgetések.

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal! Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő nyomdai ötletgyáros 70-535-1726 Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig. Katiötletek: www.katiotletek.hu Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu