Februári kedvenc nyomdai gyártás-előkészítői munkáim (2018)

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

A nyomdaiparban a február egy előkészítő időszak. Van idő a nyomdai előkészítői tanácsadásra, mellyel lépésről-lépésre saját magatok is nyomdakésszé tudjátok alakítani az állományotokat.

Nyomdai gyártás-előkészítőként nekem is minden hónap más nyomdai terméket hoz előtérbe, most főképpen  a szakmai tanácsadások, a szerkesztések és a könyvgyártások kerültek előtérbe.

A februári nyomdai munkáim is változatosak voltak.

Sorra érkeznek be a foglalások névjegykártya és könyvjelző gyártásokra, ezek a termékek most voltak szerkesztési fázisban. Elindultak a foglalási rendszerben a könyvgyártások Kati könyv szerkesztése befejeződött és bár kicentizve, de elkészült egyedi gyártásban a keménytáblás könyve. Kisorsoltam az első névjegy és könyvgyártás nyereményeket – ezzel is feladatot adva a nyerteseimnek, hiszen a nyeremény gyártás jelent, így érdemes mielőbb állományt is küldeni hozzá. Kinyomtattuk a szokásos fekete-fehér újságot, így időben az olvasók kezébe is került. Annamária rám bízta az egyedi minicsoki ötlete megvalósítását. Gyártottam a nagy példányszámos elől ritzelt öntapadókat. Elkezdtem a gimnáziumi osztálytabló szerkesztését.

Már most látom, hogy a március hónap könyvhónapnak ígérkezik, sorra érkeznek be az ütemezett gyártáshoz a különféle méretű, terjedelmű, színű, kivitelű könyvek:)

 

 

Tartalmas, izgalmas volt ez a hónap is!

Melyik volt ezekből a kedvenc? Most mondd, tényleg választanom kell belőle?

Az apró kedvenc egyértelműen a sok egyedi minicsoki volt, a nagy kedvenc ebben a hónapban Kati keménytáblás könyve volt. A tőle kapott tiszteletpéldány olvasása lett a hétvégi programom…. nagyon megérintett … vele sírtam, vele nevettem….

A nyomdai vállalkozásom azok számára nyújt a legtöbbet, akik az egyedi megoldásokat keresik, egyedi tanácsokat, ötleteket kérnek  és emellett még azt sem bánják, ha jó áron meg is rendelhetik a gyártást tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
nyomdai ötletgyáros
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Katiötletek: www.katiotletek.hu
Havi akcióim: www.nyomdaiakciok.hu
 
Újdonság, elindítottam a játékaimat, melyben idén 11 alkalommal történik sorsolás!