Facebook poszt ötletek – Katiötletek

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Mi köze a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárnak a facebook poszt ötletekhez? Több, mint hinnéd.

A Katiötletek nevet az ügyfeleim ragasztották rám, mivel a Nincs valami ötleteted… kezdetű kérdésekre mindig volt számtalan ötletem.

Amikor a vállalkozásomat indítottam, elengedhetetlen volt az online megjelenés, a blog és fb posztok készítése. Ehhez sok-sok tartalom kellett. Korábban nyomdai alkalmazottként szigorúan a nyomdai tevékenységhez kapcsolódó tanácsokat kértek tőlem, de az online térben már lényegesen nagyobb szabad terem lett.

Kíváncsiságból tematikus fb oldalakat indítottam, melyek kivétel nélkül rövid idő alatt nagy látogatottságot értek el.

Több vállalkozói fb csoportban is tag vagyok és sokszor olvasom, hogy nincs ötletetük, hogy naponta-hetente milyen új poszttal jelentkezhetnének.

Nos, nálam fordítva van. Azért is kellett több fb oldalt indítanom, hogy a követőim ne érezzék tehernek a napi akár több posztot is egy oldalon.

Nehéz magamban tartani az ötleteimet és ezt hamar kiderült mások számára is, így szívesen bíztak meg a saját fb oldaluk kezelésével. Nagyon izgalmas feladat, nagyon szeretek ezzel foglalkozni.

Szeretek másoknak segíteni, szeretek ötletelni, szeretem a tudásom átadni, így jött a gondolat, hogy a helyi – szegedi – kezdő vállalkozókat, kisvállalkozásokat segítem a munkájukban. A közösség építésre kiválóak a fb csoportok, így én is létrehoztam a Szegedi kisvállalkozások, kezdő vállalkozók csoportja -t.

Csatlakozz hozzám és kérdezz bátran.

Ebbe a csoportba szegedi és környékbeli kisvállalkozásokat és kezdő vállalkozókat várunk.
A csoport célja egymás segítése, tapasztalatcsere a vállalkozással, online marketinggel kapcsolatban és egymás tevékenységének megismerése.

Igény szerint szerveződik üzleti találkozó is, ahol egymástól tanulhatunk, ki-ki a saját tevékenységét mutathatja be és személyesen lesz lehetőség kérdezni egymástól.

Az egyéni vállalkozásomat nyomdai területen 2012 őszén indítottam több mint 25 év nyomdai tapasztalat után.
Sok jó tanácsot kaptam a vállalkozással kapcsolatban, sokat tanultam online marketing, honlapkészítés, reklámozás területen.
Ez utóbbiakat jól kiegészítette a nyomdai előkészítői szakmám.

Megfogalmazódott bennem az elhatározás, hogy a tapasztalataimat és a tudásomat mások számára is átadjam, így segítve őket (benneteket) a gördülékenyebb vállalkozó úton (elsősorban online marketing területen).

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel és online marketinggel kapcsolatban (fb és weboldal).

Üdv, Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
70-535-1726
Nyomdai munkák ötlettől a megvalósulásig.
Nyomdai előkészítés: www.nyomdaielokeszito.hu
Nyomdai úton megvalósítható ötletek: www.katiotletek.hu
Nyomdai akcióim: www.nyomdaiakciok.hu