Facebook borító készítés online ingyenes programokkal

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Az ÍGY CSERÉLD LE A FACEBOOK BORÍTÓ KÉPEDET ONLINE INGYENES PROGRAMMAL  című korábbi bejegyzésemet már biztosan olvastad és ki is próbáltad az ott ajánlott lehetőségeket.

Az  online ingyenes megoldások folyamatosan változnak. Az itt bemutatott és kipróbált megoldások is a hónapok, évek múltával változhatnak. Legyél nyitott, tesztelj újakat is a Nem vagyok grafikus zárt facebook csoportomban.

 

Nézzünk párat újabb megoldást, amit kipróbáltam: 

  • választottam egy ingyenes háttérképet a pixabay.com oldalról, ezt használtam a teszteléshez, majd erre írtam egyedi szöveget

Úgy gondolom, hogy ez a legegyszerűbb módja  a gyors és egyedi facebook borítókép készítésnek.

Most ezeket az online ingyenes megoldásokat próbáltam ki:

  • www.fotor.com
  • www.fotojet.com
  • crello.com
  • www.photojoiner.net
  • www.befunky.com

A tesztelés során azt figyeltem, hogy szükséges-e bejelentkezés az oldalra, enged-e egyedi háttérképet feltölteni és engedi-e, hogy a szövegeket tetszőleges helyre írhassam.

Jó hír, hogy bejelentkezés nem szükséges, de praktikus. Egyszerűen facebook profillal egy kattintásra be tudsz lépni.

Háttérképet enged egyedit feltölteni. Szövegek esetén változó, hogy milyen betűtípust ajánlj fel, de lehet benne találni olyat, ami az ékezetes betűket is kezeli.

Letöltésnél több formátum is megengedett.

Hátrányuk, és ez minden online ingyenes felületre jellemző, hogy tele van reklámmal és felugró ablakokkal, ami a figyelmet igencsak megzavarja, főleg akkor gond ez, ha google fordítós magyarítást kérsz az oldal kezeléséhez.

Több programot is teszteltem, de bevallom, hogy ahol pár másodperc alatt nem jutottam el képfeltöltésig, azzal már nem is foglalkoztam. 

Az online ingyenes facebook borítókép készítésnek épp az kell legyen a lényeges eleme, hogy gyors legyen és ne az időnket rabolja.

Tesztelt bátran te is és mutasd meg amit készítettél a Nem vagyok grafikus zárt facebook csoportomban.

Ha tetszenek az ötleteim, bátran támogasd a fb oldalamat is:

Ezen a facebook oldalamon további kipróbált képszerkesztőket találsz:

<