«

»

Ez a névjegy méretű kártya online photoshoppal készült

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

online photoshopEz a névjegy méretű minta ingyenes online photoshoppal készült. Tettem rá egy program által ajánlott virágos keretet, írtam rá szöveget, majd mentettem egy jpg állományt.

Mivel kifutós nyomdai alapra szerkesztettem, így a mentett állomány is elfogadható lett és bátran nyomtatható.

Minden hónapban indul akciós névjegy gyártásom a havi nyomdai akciók keretében, így például 1×200 db egy oldalon színes névjegy méretű terméket 2800 Ft-ért rendelhetsz meg.

Nos azért ennek a programnak is vannak korlátai, mint minden ingyenes online programnak.

Nem jöttem rá, hogy állíthatom be fix méretre a betűket. Kicsit spontán módon készült, szemre igazítva, amit azért annyira nem szeretek, de tudom, hogy időnként kompomisszumokat kel kötni.

Amikor készen lettem az online photoshop engedte a mentést jpg formátumban, az jó is lett, csupán hiba maradt benne. Így mivel a programot bezártam, hát így jártam….

Amit látsz az a kifutós 94×54 mm-es méret, ebből még minden irányban 2-2 mm levágódik gyártásnál, ezt vedd figyelembe saját névjegy szerkesztésnél.

A 94*54 mm-es nyomdai alapot a nyomdai anyagok gyártás-előkészítése facebook csoportomból ingyenesen töltheted le.

Az ingyenes online photoshopot ide kattintva érheted el.

Kipróbáltam többféle ingyenes online szerkesztő programot, nézd meg ITT őket.

Csatlakozz hozzám! Fordulj hozzám nyomdai munkával kapcsolatban!

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<