«

»

Érettségi ajándék Katiötletekkel

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

DFG 12/B ajándéka

Miért csak a tanárok kapnak ajándékot?

Az osztálypénz kezelésében segítettem, melyből sorra valósultak meg a jobbnál jobb tanári ajándékok.

Az érettségiző osztályt “terülj-terülj asztalkám” büfével segítettük néhány szülővel.

Hogyan lehetne a négy év kemény munka után megjutalmazni a diákokat, mi lehetne a legjobb emlék?

Ekkor jutott eszembe a fényképes bögre.

Az érettségire érkezőket már a kész bögre fogadta, saját fotójukkal és egy közös osztályképpel ellátva. Sokan el sem hitték, hogy ez a sajátjuk. Fantasztikus csapat, nagyon örültek neki.

Jól nevelt gyermekek, így a szülőknek is megköszönték illendően a segítséget az érettségi végén. De én kértem még valamit. Szerettem volna élőben hallani a szerenádra betanult/versenyeztetett dalaikat. Ők nem nevettek ki, nem tiltakoztak, hanem Gíta megadta a hangot és elkezdték énekelni. Még most is könnybe lábad a szemem…. sosem felejtem el nektek ezt az ajándékot!

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<