«

»

Ennél jobb karácsonyi ajándék ötleteket én sem adhatok

Ajánld az oldalamat másoknak is. Kattints a megosztás gombra.
Share

Nagyon értékelem a jó humort, így örömmel fedeztem fel ma a Dumaszínház karácsonyi ajándékötlet ajánlóját. Ennél jobb ötleteket én sem tudnék adni…

Ennél jobb ötleteket én sem tudnék adni? Ötletem az mindig van, de most inkább egy invitálót küldök nektek.

A facebookon létrehoztam egy karácsonyi ajándék ötletek csoportot, melyben nagyszerű egyedi ötleteket találhatsz és te is bátran felteheted az ajánlódat.

Igazán inspiráló ötletek.  Kattints a képre és csatlakozz hozzánk!

 

 

 

 

 

 

 

Elsősorban nyomdai szerkesztéseket és gyártásokat végzek, de nem tudom megállni, hogy ne adjak újabb és újabb ötleteket, melyek nyomdai úton megvalósíthatók.

Ez az oldalam ötlettár, használd a keresőmezőket és inspirálódj.

A nyomdaiakciok.hu oldalam katalógus oldal, melyen leadhatsz rendelést, megnézheted hogyan készültek mások termékei, olvashatsz tudásanyagokat és friss ötleteket is.

Ajánlom figyelmedbe  a kis  összegből megvalósítható ötleteimet, melyet a képre kattintva érhetsz el. 

 

 

 

 

Fontos! A rendelésszámod egyben a saját kuponkódod is lesz, melyet egy alkalommal beválthatsz a webáruházamban  5000 Ft rendelési érték fölött.

Ajánld a letölthető anyagomat másoknak is a terméklink ajánlásával, ha elégedett voltál annak a tartalmával.

 

 

A szerzőről

Katiötletek

Üdv! Szabó Katalin (Kati) vagyok, nyomdai ötletgyáros, gyártás-előkészítő. Nyomdai úton előállítható termékeket készítek ötlettől a megvalósulásig.

Mottóm:
Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!

Csupán annyit kell tudnod, hogy milyen célra és milyen összegből szeretnéd a legjobb nyomdai terméket/ajándékot elkészíttetni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai munkákkal, egyedi ajándékötletekkel kapcsolatban.
Árajánlatkérés/Érdeklődés
Nyomdai termékek rendelése

<